Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Havdrup gør sig klar til flere oversvømmelserSandsækkefylderen har fem udgangsporte og kan fylde 3000 sandsætte pr. time. Den fyldes let med sand ved hjælp af en frontlæsser eller en læssemaskine.

Havdrup gør sig klar til flere oversvømmelser

Skovl og håndarbejde er afskaffet, når der skal fyldes sandsække ved oversvømmelser. Havdrup Maskinforretning er nu forhandler af Mammut sandsækkefylder

Del artiklen på

Det bliver langt mere effektivt at fylde sandsække ved næste oversvømmelse efter af Havdrup Maskinforretning har skaffet Mammut sandsækkefylder til landet. Havdrup Maskinforretning er blevet forhandler af Mammut, som har fem patentregistrerede udgangsporte. Der kan altså fyldes fem sandsække ad gangen og i alt 3000 pr. time

- Vi har fået flere forespørgsler fra kommuner, som vi i forvejen har god kontakt til via vore øvrige produkter. De kommunale beredskaber oplever jo oftere og oftere, at der skal benyttes sandsætte i forbindelse med de hyppigere oversvømmelser, og dermed stiger behovet for at få arbejdsgangen automatiseret både for at være mere effektive og for at gavne arbejdsmiljøet, siger salgschef Jens Michael Petersen, Havdrup Maskinforretning.

Hurtig at sætte i drift
Mammut er blandt andet kendt for at producere professionelle tvangsblandere til beton, og der er anvendt samme princip. Den har en robust omrører, der kan drives ved hjælp af PTO eksempelvis fra en traktor eller en elektromotor. Beholderen kan fyldes med en frontlæsser eller en læssemaskine og rummer 800 liter.

- Effektiviteten er vigtig, når det brænder på. Sandsække har typisk det formål at begrænse skaderne, og store værdier kan stå på spil. Derfor har vi store forventninger til den nye sandsækkefylder. Den er let og hurtig at sætte i drift, og den kan håndtere både vådt, groft og om nødvendigt frossen sand, så det kræver ikke megen forberedelse at gå i gang i en kritisk situation, siger Jens Michael Petersen.

Kan betjenes af frivillige
En sandsækkefylder benyttes kun undtagelsesvis ved oversvømmelser. Derfor er enkelheden i konstruktion og anvendelse meget afgørende.

- Den er meget let at gå til og kan anvendes af alle frivillige eller ansatte, der måtte være til rådighed ved en ekstrem situation, og den kan let ved hjælp af en traktor bringes tæt på det sted, hvor sandsækkene skal anvendes. Dermed kan tiden til transport minimeres, så skaderne kan begrænses mest muligt, siger Jens Michael Petersen.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

8/8 2017
AfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRisteRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder