Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

International Fairs Directory rundsender igen den samme gamle faktafidus

International Fairs Directory rundsender igen den samme gamle faktafidus

F for fæle fy-ord. Den skal de længere ned i afløbet med

Del artiklen på

I Uruguay sidder man og tilbyder opdatering af virksomhedsfakta for korrekt registrering og eksponering til aktuelle lejligheder. Denne gang i forbindelse med Kloakmessen.

Udfylder man deres papirformular med opdatering af firmafakta, er fidusen, at man også binder sig til betaling af 1212 euro om året i tre år for eksponering på hjemmesiden www.inter-fairs.com.  Brevet indeholder svarkuvert, der kan sendes til Tyskland uden frankering. Dernæst sender de tvivlsomme pennefjender en regning. Vores fine fornemmelser lader os ane at firmaet ikke er bekendtskabet værd.

- eca

Læs mere om Kloak & afvanding

15/9 2017
AfløbsrenderAfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænGravekasserHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrørLAR-løsningerLet brøndgodsMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRegnvandshåndteringRisteRottefælderRørrenoveringRørtrækkerSpecialafdækningStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder