Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

NCC stopper med foring i Danmark

NCC har valgt at stoppe sine foringsaktiviteter i Danmark, da det under de nuværende markedsvilkår ikke er muligt at drive en lønsom forretning

Del artiklen på

NCC har igennem mere end 20 år arbejdet med foring af forsyningsrør i Danmark, hvor eksisterende rør er blevet foret med nye rør af fx plastik eller glasfiber, som sikrer, at eksisterende rør holder tæt uden, at de skal erstattes af nye rør.

Markedsvilkårene i Danmark har imidlertid gjort, at det ikke længere er muligt for NCC at drive en sund forretning i Danmark.

- Vi har det seneste halvandet år oplevet, at det har været meget vanskeligt for NCC at vinde de udbud, der har været fra de 92 forsyningsselskaber, der er i Danmark. Vi har truffet den svære beslutning at stoppe med foringsaktiviteter i Danmark, siger Carl Erik Hjortshøj, Senior projektchef i NCC Infrastructure.

Gør arbejdet færdigt
Selvom vi stopper vores foringsaktiviteter i Danmark, vil NCC naturligvis færdiggøre de opgaver, som pt. er i gang. Ligesom garantien på de allerede udførte opgaver fortsat vil blive håndteret af NCC.

- Vi er i NCC i gang med at udføre flere opgaver rundt omkring i landet. De opgaver vil vi selvfølgelig gøre færdige og forventer at afslutte dem inden årets udgang. Ligesom vi naturligvis vil leve op til de garantiforpligtelser, vi har. Vi vil i løbet af den nærmeste fremtid tage en dialog med vores kunder om, hvordan de fremover vil blive betjent, siger Carl Erik Hjortshøj.

Medarbejdere forsøges omplaceret
Da forretningsområdet nedlægges i Danmark, har det været nødvendigt at opsige medarbejderne i foringsafdelingen i NCC.

- Vi er nu i gang med at undersøge mulighederne for at finde job til medarbejderne andre steder i NCC, slutter Carl Erik Hjortshøj.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

5/9 2017
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRisteRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder