Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Ny pumpe flytter 700m3 vand i timen

Ny pumpe flytter 700m3 vand i timen

Ny højkapacitetspumpe, der flytter 700 m3 vand i timen til brug ved oversvømmelser, skybrud andre naturkatastrofer

Del artiklen på

Ellehammer A/S har samarbejdet med en række organisationer om at udvikle en mobil højkapacitetspumpe.

Pumpen er dieseldreven og kan flytte op til 700m3 vand/time. Der er tale om en trailermonteret pumpeløsning som kan løse kritiske opgaver i høj-risiko områder.

- Trenden i Danmark er at fokus på oversvømmelser, skybrud og stormfloder er stigende. Vores nye pumpe er mobil og flytter 700 m3/time. Den er derfor uundværlig i katastrofesituationer, siger Ellehammer Produktchef Harpreet Singh Sahota og tilføjer

- Pumpeløsningen er nem at betjene, hvilket er en af de absolutte fordele ved denne løsning, for står du i en beredskabssituation må det ikke være kompliceret.

Ellehammer A/S, grundlagt af den danske opfinder J.C.H Ellehammer, og har i mere end 50 år leveret pumpeløsninger til marinen og offshore.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

19/9 2017
AfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRisteRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder