Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Plastmo styrker indsatsen i Central- og Østeuropa- Overtagelsen kommer ikke til at koste arbejdspladser i Danmark, tværtimod. Det fulde ejerskab af Plastmo Polska vil medføre øget aktivitet i hovedsædet i Ringsted, siger André Thomsen, Plastmo A/S.

Plastmo styrker indsatsen i Central- og Østeuropa

Plastmo A/S, som leverer regnvandsløsninger til byggeriet har overtaget det fulde ejerskab af det polske datterselskab, Plastmo Polska, for at styrke sin position på det central– og østeuropæiske marked

Del artiklen på
Plastmo A/S, som leverer regnvandsløsninger til byggeriet, overtog den 21. februar 2017 det fulde ejerskab af det polske datterselskab, Plastmo Polska, der ligger i udkanten af Warszawa. Plastmo Polska blev etableret i 1992 og har indtil nu været drevet af lokale partnere. Overtagelsen er en del af Plastmos vækststrategi og skal styrke Plastmos position på det central– og østeuropæiske marked.

- Overtagelsen af Plastmo Polska medfører, at vi kan forfølge vores planer om at øge salget i Central- og Østeuropa, hvor der er fuld gang i byggeriet, og hvor vi ser stort potentiale i at afsætte vores regnvandsløsninger og introducere nye produkter fra det brede Plastmo-program, siger administrerende direktør André Thomsen, Plastmo A/S.

Koster ikke danske arbejdspladser
Plastmo Polska har p.t. 35 ansatte, som håndterer både produktion, lager, markedsføring og salg. Selskabet står for lidt under 10 procent af den samlede omsætning i Plastmo-forretningen.

- Overtagelsen kommer ikke til at koste arbejdspladser i Danmark, tværtimod. Det fulde ejerskab af Plastmo Polska vil medføre øget aktivitet i hovedsædet i Ringsted. Vi forventer at centralisere en række funktioner og skabe synergi ved at udnytte vores effektive produktion, lager og logistisk i Ringsted til at levere regnvandsløsninger i Central og Østeuropa, siger André Thomsen.

- Jhn

Fakta:
Plastmo A/S er blandt markedts førende inden for løsninger til håndtering af regnvand i form af tagrender, dræn, faskiner og lette tagløsninger. Selskabet er en del af Plastmo Nordic divisionen, der opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen med en omsætning på ca. 250 mio. kr. om året og 100 medarbejdere. Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som omsætter for 5,3 mia. kr. om året.

Læs mere om Kloak & afvanding

6/3 2017
AfløbsrenderAfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstammerenoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerLet brøndgodsMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRegnvandshåndteringRisteRottebekæmpelseRottefælderSpecialafdækningStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder