Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

S-formand så på rotteteknologi i Helsinge Mette Frederiksen (tv.) og Bo Jul Baandhagen (skjult) viste stor interesse og forståelse for de udfordringer, der er i forhold til nye og grønne teknologier. Det er Klaus Baagøe-Nielsen til højre.

S-formand så på rotteteknologi i Helsinge

Wisecon-Anticimex Innovation Center i Helsinge havde forleden besøg af Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen og den lokale borgmesterkandidat Bo Jul Baandhagen Nielsen

Del artiklen på

WiseCons systemer til rottebekæmpelse er unikke på verdensplan, og virksomheden er i dag verdens førende producent inden for giftfri og intelligent bekæmpelse af rotter og mus. Men ifølge salgsdirektør Klaus Baagøe-Nielsen har der været en række store udfordringer undervejs, som Mette Frederiksen og Bo Jul Baandhagen Nielsen blev indviet i.

- Virkeligheden hos os er, at vi hele vejen igennem oplever modstand fra embedsværket, fordi de ikke er gearet til at omfavne ny teknologi og udnytte de nye muligheder endnu bedre. Det kræver politisk vilje til at lave de nødvendige prioriteringsændringer, forklarede Klaus Baagøe-Nielsen

Et milliardmarked
Rotteproblemerne tårner sig op over hele verden, men Danmark er godt på vej til at revolutionere rottebekæmpelsen, og har potentiale til at blive foregangsland på samme måde, som vi kender det fra vindindustrien.

- Det er et milliardmarked, hvor der kan skabes rigtig mange arbejdspladser og nye typer af jobs. Men hvis vi ikke skal overhales inden om, så kræver det politisk nytænkning og indgriben, sagde Klaus Baagøe-Nielsen.

-los

Læs mere om Kloak & afvanding

8/11 2017
AfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRisteRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder