Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Svensk skadedyrs gigant køber WiseconWisecons stifter Preben Fritzbøger fortsætter i spidsen for det nye Anticimex Innovation Center i Helsinge.

Svensk skadedyrs gigant køber Wisecon

Svenske Anticimex køber den førende dansk virksomhed inden for teknologisk rottebekæmpelse Wisecon for et trecifret millionbeløb

Del artiklen på

Anticimex Group, der er verdens femtestørste virksomhed inden for skadedyrsbekæmpelse, har købt de sidste 80 procent af ejerandelen i den danske virksomhed, WiseCon A/S i Helsinge for et trecifret millionbeløb.

Wisecon beskæftiger 56 medarbejdere og er i dag en af verdens førende producenter inden for giftfri og teknologisk rottebekæmpelse. Hovedkontoret i Helsinge omdannes til Anticimex Innovation Center.

Medarbejdere og stifter fortsætter
Wisecon er etableret i 2008 og omsatte i 2016 for 90 millioner kr. Wisecons hovedkontor i Helsinge i Nordsjælland bliver i forbindelse med opkøbet omdannet til Anticimex Innovation Center, og bliver en selvstændig enhed under Anticimex. Her kommer al produktion, udvikling og uddannelse af skadedyrsbekæmpere til at foregå.

46 af de 56 medarbejdere kommer fortsat til at have base i Helsinge, mens 10 medarbejdere inden for salg og service flytter til Roskilde og bliver en del af Anticimex Danmark, der beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

- Anticimex har de senere år vist, at de er en af de mest innovative virksomheder inden for skadedyrsbekæmpelse, og derfor er de et perfekt match for os. Ved at være fuldt ejet af Anticimex kommer der endnu mere skub i den globale vækst. Samtidig betyder Anticimex Innovation Center, at vi hurtigere og mere effektivt kan udvikle vores digitale produkter og koncepter og indtage nye markeder og segmenter, siger stifter og adm. direktør hos Wisecon Preben Fritzbøger.

Preben Fritzbøger fortsætter i spidsen for det nye Anticimex Innovation Center i Helsinge.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

26/4 2017
AfløbsrenderAfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænDrænklodserFlisekrydsGravekasserHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrørKrympemufferKælder beskyttelseLAR-løsningerLet brøndgodsMåle/test udstyrMaterielopbevaringMufferNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRegnvandshåndteringRisteRottefælderRottesikringerRørrenoveringRørskære stativRørtrækkerSokkelforingerSpecialafdækningStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder