Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Våd sommer booster omsætningen hos E&P ServiceDer har været godt gang i pumper og affugtere denne sommer, hvor E&P Service har rykket ud til over 80 store vandskader.

Våd sommer booster omsætningen hos E&P Service

Vandfyldte kældre, utætte tage og vinduer har givet skadeserviceafdelingen i E&P Service en særdeles travl sommer

Del artiklen på

- Der har godt nok været brug for alle mand - og alle affugtere - denne her sommer, fortæller Sven Mortensen, direktør i E&P Service, der kan se tilbage på en våd sommer, der har givet ekstraordinær travlhed.

- Vi har været ude til over 80 store vandskader i juli og august - det er mange flere skadesager end på en normal sommer og lige nu ser vi på et sommerregnskab, hvor der bliver lagt omkring 50 % oveni den normale omsætning.

Regnvand ud af kælderen
E&P Service, der er Enemærke & Petersens serviceforretning, som udfører bygningsvedligeholdelse af ejendomme og akut skadeservice, har fortrinsvis været ude hos erhvervskunder, som er blevet overrasket af et skybrud eller voldsom regn.

- Erhvervskunderne har f.eks. stået med store ejendomme, hvor hele varmecentraler pludselig er oversvømmet med vand - nogen gange har vi pumpet flere tusind liter vand op fra sådan en kælder og så rengjort og sat affugter op. Andre steder har utætte tage og vinduer været problemet og så har vi både udbedret skaden og repareret tage og vinduer, fortæller Sven Mortensen og tilføjer, at også private forsikringskunder har fået hjælp efter skybrud.

-los


Læs mere om Kloak & afvanding

30/8 2017
AfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRisteRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder