Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

WiseCon skal jagte rotter i Singapore

WiseCon skal jagte rotter i Singapore

Danske højteknologiske rottefælder er på vej til at blive en del af Smart City Singapore, som er en del af Singapores Smart Nation-program

Del artiklen på

Den danske virksomhed WiseCon i Helsinge, der producerer løsninger inden for teknologisk og giftfri bekæmpelse af rotter, er i øjeblikket i dialog med bystyret i Singapore.

- Singapore er jo en smeltedigel af ny teknologi og bæredygtighed derved også grøn og er en rollemodel inden for anvendelsen af teknologiske løsninger. Derfor er der mange regeringer og offentlige myndigheder fra hele verden, der følger Singapore på den front. Det kan derfor blive et stort udstillingsvindue til hele verden, forklarer Klaus Baagøe-Nielsen, der er salgsdirektør hos WiseCon.

WiseCons svenske partner, Anticimex, har som led i en klar vækststrategi bl.a. opkøbt en række skadedyrsfirmaer i bl.a. Singapore, Australien og USA. Det betyder bl.a., at WiseCon i øjeblikket leverer teknologiske løsninger i Singapore, og det er i den forbindelse bystyret har fået færden af den danske teknologi.

- Det positive er, at politikerne, vi har kontakt med, har en åben og positiv tilgang til teknologiske og bæredygtige løsninger. De har kæmpe fokus på, at mennesker og virksomheder kan drage fuld fordel af den digitale revolution, der skaber løsninger som vil øge livskvaliteten hos borgerne med en byudvikling præget af bl.a. bæredygtighed og innovation, siger Klaus Baagøe-Nielsen.

Udvikling på verdensplan
Klaus Baagøe-Nielsen peger på, at der i den sammenhæng på verdensplan er en bevægelse i gang i de større byområder, hvor man ønsker at arbejde smartere, mere effektivt og mere grønt. Og her er der selvfølgelig en klar sammenhæng i at bruge effektiv teknologi i stedet for gift.

Også København investerer hvert år millioner af kr. i at udvikle en smartere by, der skaber mere velfærd for pengene, så her vil det også være naturligt i endnu højere grad at se på denne type løsning.

Skadedyrsbekæmpere fra Anticimex i Singapore kommer på uddannelse i Danmark, hvor de indvies i den danske teknologi, der nu skal rulles ud i Singapore. Inden for det sidste halve år har WiseCon haft en række skadedyrsbekæmpere på uddannelse, så de kan servicere, installere og monitorere udstyret og løsningerne.

De højteknologiske løsninger tæller både højteknologiske dræberfælder i kloakkerne og på overfladen, som er koblet op på et digitalt styresystem, hvor alle WiseCons intelligente fælder administreres og giver tilbagemeldinger fra kloakker og områder. Men også giftfri overvågningsløsninger af rotter og mus, herunder monitorering af bygninger både inde og ude.

-kj

Læs mere om Kloak & afvanding

29/3 2017
AfløbsrenderAfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstammerenoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerLet brøndgodsMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRegnvandshåndteringRisteRottebekæmpelseRottefælderSpecialafdækningStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder