Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Yderområderne nyder godt af Boligjobordning(genrefoto)

Yderområderne nyder godt af Boligjobordning

Brancheforeningen ønsker en fortsættelse af boligjobordningen, da den er stort aktiv for entreprenører og boligejere ikke mindst yderområderne

Del artiklen på

Brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) har gennem årene set positiv på håndværkerfradraget og betegnet ordningen som et stort aktiv for bl.a. kloakmestervirksomheder og entreprenører i yderområderne, hvor hjulene som bekendt ikke drejer af sig selv.

- Vi har gennem den forgangne vinter haft en stor del af vores mere end 700 medlemsvirksomheder samlet på kurser og til andre aktiviteter, og vi har i den forbindelse spurgt ind til medlemsvirksomhedernes oplevelse af boligjobordningen. Svarene fra virksomhederne i meget entydige og ikke til at tage fejl af: Håndværkerfradraget skal fortsætte, fortæller konsulent i DM&E Søren Christensen og uddyber:
 
- Blandt andet oplever virksomhederne stor interesse for ordningen, og medlemmerne er ikke i tvivl om, at ordningen er med til at generere opgaver. Mange oplever også, at de ikke så ofte som før mister opgaver, fordi kunden hellere vil have arbejdet udført sort.

Fradrag hjælper på rotteproblem
Brancheforeningen mener, at den såkaldte grønne boligjobordning, som også omfatter kloak- og afløbsarbejder både i og uden for boligen, er et vigtigt incitament til at få forbedret boligens kloakinstallation, hvilket er til gavn for både miljø og sundhed:
 
- Vi oplever i disse år en stor stigning i anmeldelse af rotter, og skal vi rotteproblemet til livs, kræver det, at vi starter med at forringe rotternes levevilkår. Dette sker bedst ved at kloakinstallationerne gøres tætte og generelt bringes i en ordentlig stand. Dette er som bekendt den enkelte grundejerens ansvar, og her vil et håndværkerfradrag helt konkret kunne hjælpe, udtaler Søren Christensen.   
 
DM&E opfordrer partierne på Christiansborg til at aftale en fortsættelse boligjobordningen og helst gøre den permanent.

- Det er vigtigt, at boligejere og virksomheder ved, hvad de har at rette sig efter, når beslutninger om renoveringer skal træffes, lyder det fra DM&E.

Brancheforeningen så også gerne en udvidelse af ordningen både med hensyn til fradragets størrelse og de arbejder, der er omfattet. Men lige nu handler det om at kæmpe for en fortsættelse af fradragsordningen.

-kj

Læs mere om Kloak & afvanding

20/3 2017
AfløbsrenderAfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstammerenoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerLet brøndgodsMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRegnvandshåndteringRisteRottebekæmpelseRottefælderSpecialafdækningStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder