Aktuelle nyheder om byggebranchen - Køkken

Danhaus skifter køkkenleverandørJohannes Schmith, adm. direktør i Danhaus, har valgt Svane til at levere inventar til de ca. 350 huse Danhaus årligt opfører.

Danhaus skifter køkkenleverandør

Et af Danmarks største typehusfirmaer - Danhaus fra Esbjerg - skifter leverandør af inventar, herunder køkken, bad og gadarobe. Efter 6 år hos HTH er Svane blevet valgt som ny partner

Del artiklen på

Efter 6 år med HTH som leverandør af alt inventar til Danhaus' huse, skifter byggefirmaet fra Esbjerg nu over til Svane.

Danhaus opfører årligt godt 350 huse til familier i hele landet og internationalt. Danhaus bygger ca. 200 huse i Danmark årligt og har netop udvidet med afdeling på Sjælland for at indtage en større del af det geografisk marked.

- Vi har været rigtig glade for at samarbejde med HTH, så det er med vemod, at vi siger farvel. Imidlertid tror jeg på, at Svane er den rigtige leverandør for os i fremtiden. Vi går efter at samarbejde med virksomheder, der deler værdier med os og er passionerede om at skabe skønne, nye hjem. Jeg oplever, at vi deler værdier med Svane. Et hus er ikke bare et hus. Vi skal opfylde en drøm for en familie, og køkkenet er utroligt vigtigt for den gode totaloplevelse, siger adm. direktør i Danhaus, Johannes Schmith.

Han fremhæver, at Danhaus' kunder går rigtig meget op i deres køkkener - der skal gerne være en waoooow-faktor.

- Vores kunder ønsker ofte at investere ekstra i køkkenet og går op i et lidt andet design og f.eks. massive trælåger. Her appellerer Svane i høj grad til vores kunders smag, siger Johannes Schmith, der glæder sig til at blive en stor kunde i et knap så stort køkkenfirma i stedet for at være en lille kunde i et meget stort firma.

-cmn

Læs mere om Køkken

13/10 2016