Aktuelle nyheder om byggebranchen - Køkken

JKE Design henter ny topchefClaus Beier

JKE Design henter ny topchef

JKE Design har ansat Claus Beier som ny adm. direktør. Han er hentet hos verdens største dørproducent

Del artiklen på

Claus Beier, 46 år, tiltræder den 1. oktober jobbet som adm. direktør for den nordjyske køkkenproducent JKE Design. Han kommer fra en stilling som adm. direktør for dørproducenten Jeld-Wen/Swedoor.

JKE Design er ejet af den svenske koncern Ballingslöv International, og den administrerende direktør for Ballingslövs danske aktiviteter, Lars Bay-Smidt, ser frem til samarbejdet med Claus Beier.

- Med Claus Beier i front har vi nu fået skabt et stærkt ledelsesmæssigt fundament i JKE Design, som jeg forventer mig rigtig meget af. Strategien frem mod 2020 er på plads, og der er et nyt og stærkt ledelsesteam til at sætte power bag strategien, så vi kan indfri vores ambitiøse vækstmål, siger Lars Bay-Smidt.

Claus Beier skal i sin nye stilling arbejde tæt sammen med det øvrige ledelsesteam: produktionschef Brian Klitgaard, salgschef Jesper Lawcock, økonomichef Lars Hansen og den nytiltrådte marketingdirektør Helle Fyllgraf.

One Company ånd
Claus Beier har solide erfaringer med at mobilisere en stærk One Company ånd og implementere forretningsstrategier, så de virker.

- Gennem de seneste 12 år hos Jeld-Wen har jeg skabt resultater på tværs af landegrænser, og har haft stor fokus på at samle alle dele af organisationen, så medarbejdere og ledere har en klar følelse af én virksomhed. De erfaringer vil jeg bringe videre i arbejdet med JKE Design, som har et stort potentiale, som vi ved hjælp af vores forretningsstrategi skal have forløst i de kommende år. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for, forklarer Claus Beier og tilføjer:

- JKE Design skal være kendt af alle i hele Danmark, og i Sverige og Norge. Vi skal sørge for, at forbrugerne og erhvervskunder kan kende forskel på kvaliteten på et JKE køkken og vores konkurrenters. Der er ingen tvivl om, at fabrikken i Jerslev kan lave produkter, som er værd at fortælle om, påpeger Claus Beier.

-los


Læs mere om Køkken

7/9 2017