Aktuelle nyheder om byggebranchen - Køkken

Satser stenhårdt på det danske markedInteressen for nye materialer til boligdesign er stadigt stigende, og markedet i Skandinavien vokser, så det brager. Det får nu Cosentino til at åbne sit første showroom i Danmark.

Satser stenhårdt på det danske marked

Cosentino, der producerer kvartsoverflader og andre materialer til bl.a. køkkener og badeværelser, åbner logistikcenter og showroom i Hedensted

Del artiklen på
15. december åbner Cosentino Group et logistikcenter og showroom i Hedensted i Østjylland. Åbningen er et led i Cosentino Skandinaviens satsning på at fordoble det samlede salg i løbet af tre år. Med denne strategiske satsning har man også mere end fordoblet antallet af arbejdspladser i Cosentino Denmark.

I Europa har ca. 50 % af alle køkkener en bordplade af sten, hvorimod tallet i Norden ligger på 15 %. Cosentino ser derfor et stort potentiale i det skandinaviske marked.

- Der er stor interesse omkring vores materialer på det skandinaviske marked, og åbningen er helt i tråd med vores ekspansionsplaner for Cosentino Scandinavia. Vi står allerede nu for 80 % af det samlede salg af kvartssten på det danske marked og ser samtidigt et enormt udviklingspotentiale, siger adm. direktør Pierre Wernlundh fra Cosentino Skandinavien, der i 2015 havde en omsætning på over 100 mio. kr.

Kendt for holdbarhed og styrke
Populariteten af Silestone, Cosentinos kvartsmateriale, stiger hele tiden, både blandt private forbrugere og arkitekter. Men også Dekton, virksomhedens sidste nye materiale, forventes at blive en storsælger. Begge materialer er kendt for deres holdbarhed, styrke og modstandsdygtighed over for både pletter og ridser. Derfor egner de sig både til private hjem og offentlige miljøer.

- Dansk design og arkitektur er ikonisk og kendt over hele verden for sit unikke udtryk. Cosentinos produkter er utrolig alsidige, og vi glæder os meget til at skabe en endnu tættere relation til danske firmaer inden for arkitektur, indretning og møbelproduktion. De kan være med til at løfte materialet op på et højere niveau, siger Pierre Wernlundh.

Cosentino-centret i Hedensted bliver det tredje i Skandinavien. Det første blev åbnet i Gøteborg i 2008 efterfulgt af Center Oslo i 2013, og det næste igen bliver et finsk center. I alt findes der over 90 Cosentino-centre i hele verden. Det seneste blev åbnet i New Zealand.

-los

Læs mere om Køkken

14/12 2016