Aktuelle nyheder - Tag

Boliger ændrer udtryk med nye tagplader Arbejdet med at udskifte de 3800 m2 bølgeplader er godt i gang og forventes færdigt til december.

Boliger ændrer udtryk med nye tagplader

I disse måneder monteres 3800 m2 sort Toscana-tag i Egeskoven i Glostrup. Cembrit leverer de mange tagplader, som er en nyfortolkning af den traditionelle bølgeplade

Del artiklen på

Boligområdet Egeskoven i Glostrup gennemgår i øjeblikket tagskifte på i alt 36 rækkehuse og ejerlejligheder. Boligerne er opført i 1993 og istandsættes nu med 3800 m2 tag af mærket Toscana.

- Vi er stolte af, at Toscana-pladen skal erstatte de tidligere bølgeplader i Egeskoven. Toscana er netop designet som et moderne og minimalistisk alternativ til den klassiske bølgeplade og kommer til sin fulde ret på et så stort areal, hvor boligerne kommer til at fremstå som nye efter renoveringen, siger Søren Beier, salgskonsulent hos tag- og facadeproducenten Cembrit.

Jydsk Tagbyg står bag tagrenoveringen, og selvom det er første gang tagfirmaet står for at montere Toscana-taget, skrider projektet planmæssigt frem:

- Som alt andet nyt kræver det selvfølgelig lidt ekstra tid i starten at sætte sig ind i et nyt produkt og montagevejledningen. Efter vi er blevet færdige med de første boliger – og har fået oparbejdet en god rutine – forløber arbejdet dog upåklageligt. Ellers har vi løbende en god dialog med Cembrits tekniske afdeling, der er behjælpelig med gode råd og sparring undervejs, siger Jack Malm, projektleder og afdelingsleder fra Jydsk Tagbyg.

Artiklen fortsætter under billedet...
De sorte Toscana-plader giver nyt liv til boligområdet Egeskoven.

Spiller godt sammen
Han mener selv, at Toscana tilfører helt nyt liv til Egeskoven:

- Jeg synes bestemt, at det er en rigtig pæn plade, da profilerne har et andet udtryk, end hvad man er vant til at se. Den sorte farve spiller godt sammen med de røde mursten og giver fornyet liv til området. Selvom det er en mørk plade, er overfladen tilpas mat og robust, så den hverken bliver for skinnende eller forhindrer solen i at trænge ind mellem boligerne. Det er beboerne meget tilfredse med, slutter Jack Malm.

Renoveringen forløber over seks måneder og forventes at stå færdig til december.

-los

Læs mere om Tag

8/11 2018