Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Danmark er verdensmestre i tækningI kategorien 'Verdens bedst tækkede bygning' blev det Kim Andersen, Arne Klüwer og Ruud Conijn, der vandt førsteprisen.

Danmark er verdensmestre i tækning

Tækkemændene bag det futuristiske stråtag på Vadehavscentret løb af med sejren og dermed prisen for verdens bedste tækkede bygning i konkurrence med 40 andre fra de 7 lande

Del artiklen på

Tækkemændene bag det futuristiske stråtag på Vadehavscentret løb af med sejren og dermed prisen for verdens bedste tækkede bygning i konkurrence med 40 andre fra de 7 lande, der er med i det internationale samarbejde for tækkere, ITS.

Det skete på en netop afholdt konference i England med knap 100 deltagere fra ITS' 7 medlemslande. I kategorien 'Verdens bedst tækkede bygning' blev det Kim Andersen, Arne Klüwer og Ruud Conijn, der vandt førsteprisen.

Det er Dorte Mandrup Arkitekter, der har tegnet den nye udstillingsbygning på Vadehavscentret vest for Ribe.

Danmark har aldrig før vundet førsteprisen i tækning, så hermed rykker danske tækkemænd op i verdenseliten, der ellers er domineret af Holland og Sydafrika.

Ruud Conijn, der er hollænder, bosat i Danmark, tog imod prisen i overværelse af kolleger fra Japan, Sydafrika, England, Holland, Sverige, Tyskland og Danmark.

-jhn

Læs mere om Tag

27/9 2017

Mest læste


Seneste nyheder