oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Farverige tagsten giver fleksibilitet En af de mange nye farver, ædelkobber, der i den nye teglsten J11v fra Brik+Brik er fleksibel i dækbredde på op til 6 mm.

Farverige tagsten giver fleksibilitet

Brik+Brik og Jacobi Walther Teglværk præsenterer den nye flade falstagsten J11v, der har et hav af fordele

Del artiklen på

Tagstenen har ud over en bred liggeflade også den fordel, at den er fleksibel i lægteafstanden, helt op til 32 mm. Den store nyhed er, at den også er fleksibel i dækbredde på op til 6 mm. Det giver fordele ved de nybyggerier, der er bygget med muret gesims, så man er meget låst, hvad angår dækbredde, specielt ved tegl.

Ved at den nye J11v falstagsten kan skydes op til 6 mm i dækbredde, kan man faktisk på bare 20 rækker tagsten opnå 12 cm, det vil sige en halv sten.

Mange nye nuancer
Jacobi Walther Teglværkerne har altid gjort en dyd ud af kvaliteten på deres produkter. På eget laboratorium tester de tagsten for hver produktion, der bliver lavet. Der testes for brudstyrke, vandoptagning, formstabilitet og ensartethed i farver.

I forhold til netop farver har Jacobi Walther tilført den nye J11v flere nuancer. Ud over standardfarverne naturrød, engoberet gammelrød, engoberet gammelsort og mørkebrun, er der i den ædelengoberede del kommet nye farver: Ædelbordeaux, ædelsort, ædelkobber, ædelbrun, ædelgrøn og ædelrød.

Som noget helt nyt kommer de nu også i glaserede overflader i farverne bordeauxrød, lavagrå, kastaniebrun, vulkansort og spacegrå. Desuden to silkeglaserede (mat glasur) overflader i farverne bordeauxrød og lavagrå.

-losLæs mere om Tag

9/6 2017

Mest læste


Seneste nyheder