Aktuelle nyheder - Tag

Kæmpeordre til Jacobi TeglTagstenen af typen J11v er meget fleksibel og kan forskydes sideværts op til seks millimeter og i lægteafstand op til 32 millimeter.

Kæmpeordre til Jacobi Tegl

Jacobi Tagtegl har sikret sig sin hidtil største enkeltordre. Sammen med H.P. Tagdækning skal man over de næste tre år levere ikke mindre end 30.000 kvadratmeter tagtegl til en stor renoveringsopgave

Del artiklen på

Det er Arbejdernes Boligforenings afdeling 23 Ådalsvænget i Sædding, der skal istandsættes, og i den forbindelse får boligblokkene med over 600 lejligheder nyt tag. Arbejdet ventes påbegyndt i løbet af foråret.

De nye tage forsynes med en særlig tagsten i engoberet gammelsort af typen J11v. Det særlige ved denne tagsten er, at den er meget fleksibel, idet den kan forskydes både sideværts og i forhold til lægterne. Sideværts kan den forskydes op til seks millimeter og i lægteafstand op til 32 millimeter.

Dermed er den formentlig nok markedets mest fleksible tagsten, og det har været afgørende for at det lykkedes at hente den store ordre hjem.

Renoveringen af Ådalsvænget er netop karakteriseret ved mange tagflader i mange forskellige størrelser, oplyser direktør Erik Jørgensen fra Jacobi Tagtegl.

Boligselskabet i Esbjerg har valgt tagstenen i engoberet gammelsort til opgaven, men J11v findes i hele 16 forskellige overflader – lige fra naturrød, over engoberet og ædelengoberet til glaseret.

Tilbage på vækstsporet
Samtidig oplyser selskabet, at det efter nogle turbulente år nu er inde i en solid og positiv udvikling. Det blev etableret tilbage i 1998 som Brik+Brik, men efter en række gode år med fremgang blev man ramt af finanskrisen, som betød røde tal på bundlinjen. Det fik leverandøren – det store og mere end 160 år gamle teglværk Jacobi Walther Dachziegel – til at engagere sig i driften i Danmark og støtte op om den fortsatte drift.

Sidste år flyttede man sit salgskontor fra Tarp til industriområdet i Kjersing og ansatte den mangeårige sælger Erik Jørgensen som direktør. Sideløbende blev der etableret et nyt stort centralt beliggende lager i Tinglev ved motorvejen, ligesom man tog navneforandring til det nuværende Jacobi Tagtegl A/S

Dette – og mange andre tiltag – har givet resultat, og der er en klar forventning om, at 2018 vil give et positivt resultat og sende et klart signal om, at selskabet er tilbage på vækstsporet.

Regnskabet ventes offentliggjort i forbindelse med den årlige generalforsamling i begyndelsen af april.

-los


Læs mere om Tag

6/3 2019
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Monier

  Monier

  Komplette tagløsninger
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag