Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Nu kan tømrere også arbejde i metal

Nu kan tømrere også arbejde i metal

NG Zinks monteringsklare løsninger gør det muligt for tømrerfirmaer – som traditionelt ikke arbejder med metaller - at påtage sig entreprisen og levere byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

Del artiklen på

Manglen på faglærte blikkenslaggere og manglen på unge, som vælger Blik- og VVS-uddannelse tilskynder byggefirmaer at ændre deres tilgang til arbejdsprocesser, og finde alternative måder at udføre byggeprojekter på, som involverer zink-, kobber- og aluminiumarbejde.

Her står NG Zink parate med nogle monteringsklare løsninger og Support Team (et team af faglærte eksperter)der gør det muligt for tømrerfirmaer – som traditionelt ikke arbejder med metaller - at påtage sig entreprisen og levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium.

Giver nye muligheder
Disse ændringer giver tømrerfirmaer muligheder for at påtage sig nye byggeprojekter, udvide deres profil i byggebranchen, og ikke mindst øge deres indtjening.
For eksempel kan de arbejde med tagrendeudskiftning og montage, men de kan også montere zinkbeklædning for kviste, facader og tag.

Hvis man tager i betragtning, at tømrerfirmaer allerede arbejder på tag-, facade- og kvistprojekter, kan det være en attraktiv entreprise for dem at udvide deres palet af tjenester og levere projekter i zink, kobber og aluminium.

Korte kurser
Uddannelse hos NG Zink– korte kurser, hvor tømrere kan lære at montere monteringsklare løsninger i zink, kobber og aluminium – er allerede tilgængelig helt gratis. Desuden har tømrerfirmaer også mulighed for at kontakte NG Zinks Support Team, som kan vejlede dem i hele byggeprocessen gratis, projektere og levere færdigproducerede løsninger og hjælpe på byggepladsen, hvis der opstår særlige situationer.

Gør det også lettere for blikkenslagere
Blikarbejde og krav med hensyn til faglærte eksperter vil blive ved med at være en stor efterspørgsel. Men montering og færdiggørelse af projekter vil også være betydeligt nemmere og hurtigere for blikkenslagere og VVS-er, som derfor kan færdiggøre flere montageprojekter på kortere tid. Blikkenslagerfirmaer vil ikke længere være nødt til at sige 'Nej' til deres kunder pga. mangel på tid, og det kan øge kundetilfredsheden ved at mindske ventetiden på udførelsen. Omkostninger og tid brugt på værkstedet, maskiner og transport kan også mindskes eller glemmes for evigt.

Du kan læser mere om det her

Læs mere om Tag

23/3 2018

Mest læste


Seneste nyheder