Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Ny tagdækker-app sparer tidNy tagdækker-app gør det nemt at dokumentere hele tagdækningen. Mester sparer mange timer hjemme på kontoret – samtidig får bygherren en god kvalitetssikring.

Ny tagdækker-app sparer tid

En ny app gør det nemt for tagdækkeren at kontrollere kvaliteten via mobiltelefonen, mens han arbejder

Del artiklen på
En ny app gør det nemt for tagdækkeren at kontrollere kvaliteten via mobiltelefonen, mens han arbejder. App’en lanceres af producenten af tagpap, Phønix Tag Materialer, i samarbejde med firmaet iKontrol, der er specialister i apps til kvalitetssikring.

Tagdækkermester Jan Simson fra Dansk Tagdækning ApS har prøvet den nye app. Han konkluderer, at han sparer tid på hjemmekontoret, hvor der før blev brugt mange timer til at kigge billeder igennem og plotte informationer ind på plantegninger.

- Alt, hvad der har med taget og udførelsen at gøre, bliver registreret af tagdækkerne på stedet. Det letter mit arbejde hjemme på kontoret, fordi kvalitetssikringen er færdig, når tagdækkerne er færdig med opgaven, siger Jan Simson.

Det hele ligger i telefonen
Med app’en ligger skemaer og dokumenter klar i telefonen. Det betyder, at tagdækkerens billeder af varemodtagelse, udførelse og slutkontrol automatisk bliver lagt ind de rigtige steder i den færdige rapport.
Hele kvalitetssikringen kan derefter skrives ud eller e-mailes til bygherren som en PDF.

God sikring af kvaliteten
Phønix Tag Materialers salgs- og marketingchef, Kenneth Vraa, vil med den nye app gerne hjælpe tagdækkerne til at gøre kvalitetssikringen endnu mere effektiv og 100 pct. digital.

- Med den nye app sparer tagdækkerne tid og får samtidig dokumentationen digitaliseret med det samme. Samlet set bliver det lettere at leve op til bygherrens forventninger om detaljeret kvalitetssikring. Det gavner både producent, bygherre, tagdækker og samfundet i det hele taget, at der udføres gode løsninger, som er godt dokumenteret, siger Kenneth Vraa.

Phønix Tag Materialer hjælper tagdækkeren med at sætte app’en op og uddanne hans folk i, hvordan systemet anvendes. Firmaet iKontrol står for det tekniske og backup af alle data.

- Jhn

Læs mere om Tag

13/2 2017

Mest læste


Seneste nyheder