left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Tag

Ny tagterrasse med smarte flisefødder

Ny tagterrasse med smarte flisefødder

Vil du have en terrasse af fiskekasser, bredbåndsskåle eller mælkelåg?

Del artiklen på

(Annonce fra PavePad®)

Det er ikke de typiske valg, men i realiteten det som du skal tage stilling til når du vælger din næste terrasse løsning.

 Der findes kvalitets materialer og der findes køb og smid væk materialer – det skal vi have lavet om på! Når man sælger ”ikke synlige byggematerialer”, så kan man godt være tilbøjelig til at sige: ”Det man ikke ser, har man ikke ondt af!” Men det kommer til at gøre ondt, senere…

Genbrug betyder, at det produkt du køber engang var noget andet. Hos PavePad® flisefødder betyder det samtidigt, at der er taget stilling til fortsat genbrug. Vi køber simpelthen fødderne igen af dig, hvis du engang vil af med dem!

Meen, vi regner ikke med at det sker foreløbigt. Fordi, vi har valgt at lave vores produkter i nogle stærke materialer som holder til vores klima. Det er atypisk for denne branche! Vores konkurrenter laver stadig tidsbegrænsede køb og smid væk produkter. Så insister på kvalitet det betaler sig på den lange bane, både økonomisk og for vores miljø.

PavePad® kan bruges til opklodsning af alle slags tagterrasser, så vælg du blot beton, klinker, tegl, træ, komposit, stål, blomsterkasser eller hvad fantasien fører med sig – vi løser det hele med blot 5-6 forskellig komponenter.

Læs mere om Tag

21/4 2017