Aktuelle nyheder - Tag

Palsgaard Spær starter ny produktion i SlagelsePalsgaard Spærs primære produkter er vægrammer, tagmoduler, posijoist, støbeforskalling og samtlige spærtyper. Virksomheden har ca. 230 ansatte, hvoraf knapt 50 får plads her i Slagelse.

Palsgaard Spær starter ny produktion i Slagelse

Palsgaard Spær samler aktiviteterne i Slagelse og øger produktionen som følge af en meget positiv udvikling de sidste 3-4 år

Del artiklen på

Med opstarten på Industrivej 5 i Slagelse samles alle aktiviteterne under samme tag centralt på Sjælland. Produktionen på fabrikken i Vordingborg lukkes ned ligesom kontoret på Ndr. Ringgade i Slagelse flytter til det nye domicil. Palsgaard Spær bliver her arbejdsplads for 12 funktionærer og op mod 35 produktionsfolk i takt med at produktionen øges.

Divisionsdirektør i Palsgaard Spær, Tobias Smith, udtaler:

- Vi er rigtig glade for at kunne vende tilbage til Slagelse til de selvsamme bygninger, som vi forlod i 2009. Det var ren nostalgi, da jeg igen trådte ind ad døren for nogen tid siden. Bygningerne på Industrivej er meget velegnede til spærproduktion, så vi har store forventninger til at få etableret en effektiv produktion her. Produktionen i Vordingborg har været al for lille og har kun produceret 20-25 % af det vi har solgt til Sjælland, - så vi kan reducere vores transportomkostninger betragteligt med opstarten i Slagelse.

Efterspørgslen er steget markant
Spærproducenten har de senere år gennemført betydelige investeringer i produktionsapparatet, mens man sideløbende har udviklet klimavenlige og PEFC-certificerede produkter, heriblandt tagmoduler og vægrammer, der tilbyder byggebranchen et klimavenligt alternativ til traditionelle byggemetoder i beton og stål.

Palsgaard Spær forventer, udover spær, også at producere tagmoduler og vægrammer i Slagelse til nybyggeri.

- De klimavenlige løsninger med bærende konstruktioner i træ, som alternativ til løsninger i stål og beton, er produkter, hvor efterspørgslen år for år er steget markant, så det har til tider knebet med at have kapacitet nok i produktionen til at kunne følge med. Udvidelsen på Sjælland sker som en naturlig følge heraf, men vi forventer da også at få nye kunder med den ekstra kapacitet, vi får til øget produktion i de nye lokaler, udtaler Tobias Smith, der forventer, at produktionen starter op i Slagelse til december.

Udover produktionen i Slagelse, har Palsgaard Spær også afdelinger i Hampen i Midtjylland, Kliplev i Sønderjylland, Nørresundby i Nordjylland og Unseburg nær Magdeburg i Tyskland.

-los


Læs mere om Tag

8/8 2019
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Monier

  Monier

  Komplette tagløsninger
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.