Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Rens tagrende uden stigeDette enkle værktøj er udviklet af den danske opfinder Morten Kristensen fra Præstø, som kalder sin opfindelse for Oprens.

Rens tagrende uden stige

Dansker har opfundet en nem løsning til rensning af tagrenden i helt op til 3,5 meters højde uden man skal op og stå på en stige

Del artiklen på

Endelig en nem løsning til rensning af tagrender. Ved hjælp af et langt teleskoprør, hvor der i enden er påsat en rustfri metalanordning kaldet renseren, kan hele arbejdet klares uden at man skal op og ned af en stige.

Dette enkle værktøj er udviklet af den danske opfinder Morten Kristensen fra Præstø, som kalder sin opfindelse for Oprens.

Teleskoprøret kan efter behov forlænges, så det kan nå op og rense tagrender helt op til tre og en halv meters højde. Når renseren hænger skråt på kanten og bunden af tagrenden, drejes den, så den står vinkelret på tagrenden – og så er det bare at skubbe den igennem tagrenden og hen til afløbet ved hjælp af teleskoprøret.

- I virkelighedens verden bør man gå en tur rundt om sit hus 3–4 gange om året, og med Oprens holde tagrenderne rene, så blade og klumper af mos naturligt forsvinder gennem afløbet fortæller Morten Kristensen.

-jhn

Læs mere om Tag

25/9 2017

Mest læste


Seneste nyheder