Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Undgå unødvendige fejl med nyt arbejdsværktøj til tag Arkitekter, byggerådgivere, entreprenører og andre der arbejder med udbudsmaterialer og arbejdsbeskrivelser vedrørende tag, kan have gavn af Moniers nye udbudsbeskrivelse.

Undgå unødvendige fejl med nyt arbejdsværktøj til tag

Monier har udviklet et helt nyt værktøj, der sikrer, at bl.a. arkitekt, byggerådgiver, entreprenør får det hele med og lidt til

Del artiklen på

På monier.dk kan man nu downloade ’Udbudsbeskrivelse til tagprojekter’ – et dokument, der indeholder en generel beskrivelse af, hvordan tagsten og tilbehør skal monteres. Man kan downloade både word- og pdf-filer.

Det eneste, man skal gøre, er at følge udbudsbeskrivelsen trin for trin og undervejs træffe en række valg mellem alternative metoder: F.eks. valget mellem rygning lagt i mørtel og rygning monteret med ventileret rygningsbånd. Følges beskrivelsen, er man sikker på at få alt med, og at Moniers oplægningsvejledning er opfyldt.

Udover materiale- og arbejdsbeskrivelsen indeholder udbudsbeskrivelsen også uddybende kommentarer og referencer med link til både illustrationer, Tegl36 og Bygningsreglementet.

Opdateres og forbedres løbende
Med udbudsbeskrivelserne, der bygger på mange års viden og erfaringsindsamling, ønsker Monier at bidrage til at højne kvaliteten af dansk byggeri og undgå unødvendige fejl under byggeprocessen.

Udbudsbeskrivelsen har Monier udarbejdet i samarbejde med arkitekter og rådgivende byggefolk, der har bidraget med feedback og sparring. Håbet er, at materialet har fået en detaljeringsgrad og et indhold, som mange byggefolk i fremtiden vil få stor glæde af.

Monier har foreløbig udarbejdet beskrivelser for samtlige Dantegl vingetagsten og B&C betontagsten. Der vil løbende blive uploadet udbudsbeskrivelser på de øvrige tagsten i Moniers sortiment, ligesom værktøjet jævnligt vil blive opdateret og forbedret.

-los

Læs mere om Tag

26/6 2017

Mest læste


Seneste nyheder