Aktuelle nyheder - Træ

Optimera Skodborg bliver til Protræ- For at undgå misforståelser hos vores kunder har vi valgt at skifte navn til Protræ, siger Peter Viig Nielsen, som er forretningschef i virksomheden, der forbliver en del af SGDD.

Optimera Skodborg bliver til Protræ

Efter at have haft navnefællesskab med Optimera siden 2008 vender Saint-Gobain Distribution Denmarks (SGDD) produktionsvirksomhed i Skodborg tilbage til sit oprindelige navn

Del artiklen på

Saint-Gobain Distribution Denmarks produktionsvirksomhed i Skodborg får nyt navn og hedder fra den 1. juni Protræ.

Det sker for at positionere virksomhedens særlige kompetencer og udbrede de over 40 års erfaring med speciale i træ til et større publikum.

Inden længe vil man på vejene kunne møde en stribe nye lastbiler med Protræ-logo, lastet med kvalitetstræ i alle afskygninger. Efter at have haft navnefællesskab med Optimera siden 2008 vender Saint-Gobain Distribution Denmarks (SGDD) produktionsvirksomhed i Skodborg nemlig tilbage til sit oprindelige navn Protræ.

Indholdet er det samme
Selvom indpakningen bliver en anden, er indholdet det samme som i de sidste 40 år. Protræ fortsætter sin lange tradition for at finde, importere, behandle, profilere og levere træ til selv de mest krævende byggerier, og målet er at nå ud til endnu flere kunder.

- Vi gennemfører denne ændring for at tydeliggøre, at Skodborg har sin egen profil. Vi er en produktions- og distributionsvirksomhed, som leverer gennem professionelle træpartnere i Danmark, Norge og Sverige.

- Vi er en selvstændig enhed i SGDD, som har haft navnesammenfald med Optimera, men vi adskiller os helt i vores aktiviteter. For at undgå misforståelser hos vores kunder har vi valgt at skifte navn til Protræ, siger Peter Viig Nielsen, som er forretningschef i virksomheden, der forbliver en del af SGDD.

Træ er spidskompetencen
Skodborg har et solidt fæste i træbranchen med sin dybe specialviden, men også fordi produktionsapparatet er indrettet, så der både kan produceres et stort standardprogram og specialløsninger.

 Ud over et bredt udvalg af træfacader, modulhegn og andre standardprodukter, designer virksomheden også løsninger præcis til kundernes behov.

-Træ er vores spidskompetence. Alt vores træ kan leveres malet i enhver farve indenfor RAL og NCS skalaen eller som termobehandlet, trykimprægneret eller brandimprægneret. Vores træ overholder naturligvis alle krav til bæredygtighed i byggeriet, siger Peter Viig Nielsen og fortæller, at virksomheden er både FSC- og PEFC-certificeret.

Samtidig med navneskiftet går Protræ også i luften med en ny online portal, www.protrae.dk, hvor håndværkere, entreprenører og arkitekter kan se det fulde sortiment og blive guidet gennem materialevalg, overfladebehandling mm.

-cmn

Læs mere om Træ

20/4 2016