bygma
bygma
scroll
Trælast under teltdugDe to telthaller fra Hallgruppen måler 25x40 meter og er centralt placeret på grundens store asfalterede område.

Trælast under teltdug

XL-Byg Brejnholt har i efteråret 2023 indviet nyt byggecenter og tømmerhandel i Vejle, som folder sig ud over knap 15.000 kvadratmeter og blandt andet består af to fleksible telthaller, som rummer og overdækker forretningens trælast

Med opkøbet af en 56.000 m2 stor grund i Vinding tog XL-Byg Brejnholt Vejle i sensommeren 2022 det første spadestik frem mod flytningen af det eksisterende byggemarked og trælasthandel og etableringen af en ny og topmoderne version lidt uden for centrum af Vejle.

Godt og vel et år senere kunne XL-Byg Brejnholt i november byde private og professionelle kunder indenfor til indvielsen af de nye omgivelser - blandt andet til en trælasthandel, der med telthaller fra Hallgruppen er genopstået i nye rammer.

- Telthallerne som løsning er en win-win for vores forretning, idet den kombinerer det omkostningseffektive med det fleksible.

- Opsætningen er hurtig og enkel, og vi får en robust beskyttelse af vores træprodukter mod vejrlig, hvilket er afgørende for at opretholde kvaliteten og tilgængeligheden af vores træprodukter, siger Lars Knudsen, direktør hos XL-Byg Brejnholt Vejle.

De to telthaller fra Hallgruppen måler 25x40 meter og er centralt placeret på grundens store asfalterede område. I modsætning til de traditionelle stålhaller har det i forbindelse med opførelsen af telthallerne ikke været nødvendigt at støbe i asfalten.

Opførelsen af de to telthaller til XL-Byg Brejnholt Vejle markerer en positiv tendens hos Hallgruppen, der over de seneste år har gennemført flere vellykkede projekter for førende aktører inden for byggemarkeder og tømmerhandler.

Bagkataloget tæller blandt andet skræddersyede løsninger for andre trælaster i branchen og senest for varehuset Harald Nyborg i Odense, som i 2022 fik opført en lagerhal på 4000 m2.

- I branchen oplever vi stor efterspørgsel på vores hal-løsninger, netop fordi de imødekommer det altafgørende krav om fleksibilitet.

- Mulighederne for skræddersyede løsninger er mange, og så er de nemme at montere og demontere, hvilket giver maksimal effektivitet og komfort på arbejdspladsen, siger direktør hos Hallgruppen, Kim Jansdorf.

Hallgruppen har de seneste år oplevet en markant vækst på det danske marked, forklarer Kim Jansdorf. Det kom særligt til udtryk i sommeren 2023, hvor Hallgruppen udvidede sit areal i Stege, som gik fra 20.000 til 40.000 m2, ligesom et nyt domicil blev opført.

-dc

7/12 2023