Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Mere kraft fra MilwaukeeFoto: Milwaukee.

Mere kraft fra Milwaukee

Milwaukee lancerer den nye generation af M12 Fuel bore- og skrueløsninger, der er med til at hæve barren for 12 V-ydelse

Del artiklen på

Den helt nydesignede, kompakte M12 Fuel bore-/skruemaskine, M12 Fuel slagboremaskine og M12 Fuel ¼” slagskruemaskine er gode på steder med begrænset plads.

Den nye slagskruemaskine har desuden en fire-trins Drive Control, der giver perfekt kontrol over både hastighed og drejningsmoment.

- Milwaukee revolutionerede markedet for professionelt elværktøj, da vi med M12-systemet skabte det nye kompakte 12 V-område. Vi satte industristandarden endnu højere, da vi lancerede vores M12 Fuel bore- og skrueløsninger i 2013, og vi har bevaret vores førerposition, når vi taler om de kompakte systemers ydeevne. Vi har lige siden første lancering holdt os på forkant med nye teknologiske fremskridt, der i sidste ende har ændret brugernes forventninger til, hvad batteridrevne værktøjer kan, siger projektchef Tobias Jönsson, Milwaukee Elværktøj, og tilføjer:

- Ved at kombinere vores nyeste batteridrevne teknologier med designfeatures fra vores brugerundersøgelser sætter vi endnu en gang industristandarden med vores nyeste generation af M12 bore- og skruemaskiner.

Kraftig, let og kompakt
Den nye M12 Fuel bore-/skruemaskine M12 FDD og M12 FUEL slagboremaskine M12 FPD er kraftige, lette og kompakte maskiner med med 13 mm metalpatron. Begge har en kulfri Powerstate-motor, der giver op til 1700 omdr./min. og et frejningsmoment på hele 44 Nm. Begge maskiner vejer 1,2 kg inkl. batteri, måler 168 mm i længden og er således ideelle til bore- og skrueopgaver over hovedhøjde og på steder med begrænset plads. Maskiner egner sig især godt til mekanikere, elektrikere, blikkenslagere og alle, der arbejder med renovering og vedligeholdelse, og som ønsker en mere kompakt og fleksibel løsning.

Fart, effekt og lille
M12 FUEL ¼" slagskruemaskinen har god skruehastighed, effekt og størrelse. Den nye maskine har 20 % højere hastighed end Milwaukees tidligere model og et moment på over 147 Nm. Den kulfrie Powerstate-motor giver 0-3.300 omdr./min med konstant effekt for at skrue skruer hurtigere i. Dermed får brugerne ikke kun arbejdet udført hurtigere, men kan også bruge maskinen til mange flere typer befæstelser. Maskinen har fire-trins Drive Control, der giver brugeren mulighed for at skifte mellem funktionerne, så effekt og hastighed passer til den aktuelle opgave. En funktion til selvskærende skruer er beregnet til at reducere vandringen, når de selvskærende skruer begynder at skære samt reducere overstyring, brud og ødelæggelse af skruer. Den vejer 1,1 kg og er 131 mm lang.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

23/2 2018
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder