Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Ny gipsskruemaskine forlænger driftstiden

Ny gipsskruemaskine forlænger driftstiden

Milwaukee introducerer den nye M18 Fuel gipsskrueautomat med og uden skruebåndsforsats

Del artiklen på

Med kombinationen af tre eksklusive innovationer - den kulfrie Powerstate-motor, Redlithium-Ion-batterier og Redlinks Plus-elektronik - leverer den nye M18 Fuel gipsskruemaskine fra Milwaukee resultater, hvor skruerne bliver skruet hurtigere i end med en ledningsbaseret maskine med 4500 omdr./min.

- Vi ville ikke nøjes med en nogenlunde ydeevne. Derfor studerede vi forskellige arbejdssteder gennem meget lang tid for at finde den helt rigtige kombination af funktioner og egenskaber, som brugerne har mest brug for. Et godt eksempel er Auto-Start-funktionen. Med den aktiveret og udløseren låst starter motoren først, når skruen rører ved gipspladen. Herved undgås unødig motorstøj mellem skruerne og op til tre gange så lang driftstid. Det giver i sidste ende brugeren mulighed for at bruge vores skruemaskine på samme måde som de ledningsbaserede modeller, men med alle fordelene fra en batteridrevet maskine, siger Thomas Møller, produktchef for Milwaukee Tool.

Desuden gør den aftagelige skruebåndsforsats det muligt for brugeren at anvende maskinen som gipsskruemaskine eller som skrueautomat. Den tager standardbånd med skruer fra 25 mm til 55 mm.

Hvis værktøjet er udstyret med et M18 Redlithium-Ion 2,0 Ah-batteri, kan værktøjet konsekvent montere op til 27 gipsplader (120 x 240 cm) på én opladning, selvom den kun vejer 2,0 kg med batteri.

Specifikationer:
- Omdrejning ubelastet 4500 omdr./min
- Træskruer op til 6 mm
- Maks. statisk moment 13 Nm
- ¼" Hex-borepatron
- Auto-Start-funktion

2 x M18 Redlithium-Ion 5,0 Ah-batterier, M12-18 multioplader, bælteclips og HD-boks medfølger.

Fås også uden skruebåndsforsats (M18 FSG-0X). Skruebåndsforsats kan købes separat (CA55).

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

16/2 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder