Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Sav skærer let firkantede hullerQuadsaw’en kan både skære kvadratiske og rektangulære firkanter ved hjælp af rotationerne fra en hvilken som helst boremaskine.

Sav skærer let firkantede huller

Værktøjet Quadsaw letter arbejdet med at skære firkantede huller, og sparer dermed både tid og penge

Del artiklen på
Nu er det blevet muligt let og enkelt at save firkantede huller ved hjælp af det spritnye værktøj Quadsaw, der især vil være brugbar for f.eks. elektrikere, når de skal montere stikkontakter eller andre firkantede objekter.

Det er det London-baserede iværksætterfirma Genius IP, der har opfundet det nye værktøj, der er kompatibelt med de fleste slags boremaskiner. Det er boremaskinen, der sætter power til de fire savklinger, der uden det store spektakel hurtigt og præcist kan skære firkantede huller uden forudgående opmærkning eller opmåling, da den har både indbygget vaterpas og højdemåler,

- Dette er det første produkt i verden, der kan bore et rigtigt firkantet hul. Det unikke er, at det ikke kun skærer hullet helt perfekt, men at det gør det så nemt og med så lidt støv, at det gør livet lettere for alle, der bruger det, siger designer, ingeniør og medstifter af Genius IP, Michael Sebhatu.

Skal ikke rettes til
Han har startet virksomheden sammen med Ean Brown, der er uddannet jurist, selvudnævnt iværksætter og fungerer som adm. direktør. Han tilføjer:

- Da jeg første gang så Quadsaw i brug, vidste jeg, at den var en vinder. Den skærer et perfekt firkantet hul, hvilket betyder, at du ikke skal rette hullet til, når du er færdig med at bore. Den mængde tid og penge dette værktøj kan spare, er bemærkelsesværdigt, siger Ean Brown.

Ifølge de to iværksættere vil de 250.000 britiske elektrikere tilsammen kunne spare 16 mio. timer og over 320 mio. pund (ca. 2,7 mia. kr.), hvis de alle borer hver 3 firkantede huller dagligt, hvilket svarer til 200 mio. firkantede huller årligt.

Se saven i aktion
Se Quadsaw’en i aktion her på YouTube.com, hvor den efter bare 30 dage var blevet vist mere end 180.000 gange.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

13/12 2016
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder