Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Simpson Strong-Tie udvider forretningenMed opkøbet forstærker Simpson-Strong-Tie sin position som førende leverandør af innovative produkter til byggeriet, lyder det fra sales manager Scandinavia, Kasper Bregendahl.

Simpson Strong-Tie udvider forretningen

Simpson Strong-Tie opkøber svenske Gbo Fastening Systems AB og udvider dermed sit produktsortiment betydeligt

Del artiklen på
Gbo Fastening Systems AB har hovedkvarter i Gunnebo i Sverige og produktion i Sverige og Polen. Virksomheden, som har 222 medarbejdere i Sverige, Polen, Norge og Rumænien, blev grundlagt i 1764 som en sømproducent og har siden specialiseret sig i udvikling og fremstilling af unikke og innovative befæstelsesløsninger til bygningskonstruktioner i bl.a. korrosive miljøer.

Produktsortimentet består af en bred vifte af fastgørelsesprodukter, herunder søm, skruer, mekaniske og kemiske ankre, som selskabet sælger under to varemærker: Gunnebo Fastening og Christiania Spigerverk.

Salget er primært rettet mod professionelt byggeri og gør-det-selv-markeder i Sverige, Norge, Østeuropa og Rusland. Med opkøbet vil Simpson Strong-Tie naturligvis introducere de mange befæstelsesløsninger på det danske marked, samt på de øvrige europæiske markeder hvor Simpson Strong-Tie også er stærkt repræsenteret.

- Salget fortsætter uændret i Norge og Sverige, hvor der allerede er en veletableret salgsorganisation, mens vi i Danmark vil tage Gbos produkter ind i Simpson Strong-Ties sortiment, udtaler sales manager Scandinavia hos Simpson Strong-Tie, Kasper Bregendahl.

Udvider distributionen
Der er mange synergier mellem Simpson Strong-Tie og Gbo Fastening Systems AB, der gør dette opkøb til en fordel for begge selskaber. Simpson Strong-Tie får en komplet serie af CE-mærkede konstruktionsskruer, en unik softwareløsning til befæstelses-dimensionering af træsamlinger og Gbo teamets dybdegående ekspertise i produktudvikling og test samt færdigheder i produktion af søm og skruer, overfladebehandling og maling.

Gbos geografiske fodaftryk og virksomhedens kendte varemærke gør det muligt at udvikle og udvide distributionen i andre lande. Simpson Strong-Tie styrker Gbo's globale tilstedeværelse og bidrager med tekniske færdigheder og knowhow i automatiske skruesystemer og båndede befæstelsesprodukter samt bygningsbeslag.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

5/1 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder