Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Toppræcision med lasere fra DeWalt

Toppræcision med lasere fra DeWalt

DeWalt lancerer tre nye modeller med maksimal præcision og synlighed, specielt fremstillet til arbejdsopgaver med ekstra høje krav til nøjagtigheden

Del artiklen på

DeWalt udvider sit sortiment af byggelasere med tre nye modeller: En fem-punktslaser, en to-punkts krydslinjelaser og en fem-punkts krydslinjelaser. Fælles for dem alle er, at de er kompatible med DeWalts genopladelige og kraftfulde batterisystem, 10.8 V. Det giver større nøjagtighed og længere driftstid, men det giver også mulighed for at skifte batteri mellem forskelligt værktøj i 10.8 V-serien. At slippe for at bruge og skifte AA-batterier sparer desuden både tid og penge samt øger produktiviteten.

Samtlige modeller er udstyret med moderne, selvnivellerende laserteknik og fås med enten rød eller grøn laserstråle. Den grønne stråle er særligt god til indendørsarbejde, da den er op til fire gange nemmere at se end den røde - især i stærkt lys. Takket være en ny diode er det også lykkedes DeWalt at gøre den grønne stråle endnu mere effektiv, både når det gælder driftstid og arbejdstemperatur.

Laserne har desuden fået ekstra robuste huse, de er beskyttet mod støv- og vandstænk, og de er designet til at kunne tåle et hårdt arbejdsmiljø.

Den nye fem-punktslaser, DCE085, er særligt velegnet til professionelt rørarbejde, kabel-trækning, opsætning af armaturer o.lign. Den viser fem punktstråler til præcis lodret og vandret markering med en nivelleringsnøjagtighed på +/- 0,3 mm pr. meter.

De nye DCE0822 og DCE0825 er krydslinjelasere med hhv. to og fem punkter, der passer perfekt til forskellige vertikale og horisontale arbejdsopgaver såsom opsætning af undertag, vægafsætning og pladeopsætning. Begge er meget præcise med ekstra lyse punkter og linjer, der kan bruges selvstændigt eller i et kryds. Samtlige modeller har magnetfæste og låsefunktion, som forhindrer skader under transport.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

4/9 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder