Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Tredje generation af populært høreværn

Tredje generation af populært høreværn

3M lancerer tredje generation af sine bedste sælgende høreværn, så der nu kan tales i telefon i støjende omgivelser uden, at arbejdet afbrydes

Del artiklen på

Som noget nyt kan man nu tilslutte to mobiler trådløst til 3M Peltor WS Alert XPI. Derudover er støjreduktionen forbedret, og batterilevetiden er tredobbelt fra 24 til 72 timer.

- Med vores nye opdaterede høreværn kan man tale i sin private telefon, og når arbejdstelefonen ringer, høres et signal i høreværnet om, at en anden samtale venter. Dermed undgår man at miste vigtige opkald fra kunder, fortæller Peter Fridh Product Manager for 3M.

Også når man lytter til musik på den ene telefon, slukkes musikken automatisk, når et opkald modtages på den anden telefon. Støjreduktionen under telefonopkald er også blevet forbedret i forhold til tidligere modeller.

- Den støjreducerende mikrofon gør det muligt at tale i telefon selv i støjende omgivelser, så man kan holde kontakten med omverdenen, selv når man er midt i et job, siger Peter Fridh.

Desuden er hænderne konstant frie, mens man taler med kunder og planlægger arbejde, og man kan være til rådighed for sine børn, når de ringer.

En anden forbedring, der er ønsket af mange brugere er, at lydniveauet begrænses til 82 dB, som er grænsen for, at man ikke lider høretab, i stedet for at det blot sænkes efter et par timer som i tidligere modeller.

Tekniske nyheder
- Bluetooth MultiPoint gør det muligt at tilslutte op til to mobiltelefoner
- Auto-Pairing for nem tilslutning til mobiltelefonen
- Klargjort til kommunikation med fremtidige apps
- Play, Pause og Skip styres direkte på de nye høreværn
- Push To Listen til nem aktivering af medhørsfunktionen
- En stemme oplyser frekvensen ved søgning af FM-radiostationer
- Længere batteritid

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

28/8 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder