Aktuelle nyheder om byggebranchen - VVS

Dennis er Danmarks bedste vvs- og energilærling

Dennis er Danmarks bedste vvs- og energilærling

Dennis Juul har sikret sig sejren ved DM i Skills og og med sejren kan han ifølge brancheorganisationen Tekniq være med til at trække endnu flere unge til vvs- og energiuddannelsen

Del artiklen på
Det var tre dages benhårde konkurrencer, der blev afsluttet med store smil og højlydt jubel, da Dennis Juul fra Vantinge VVS ApS lørdag blev kåret som vinder af DM i Skills for vvs- og energilærlinge, som blev afholdt i Gigantium i Aalborg.

Omkring 55.000 besøgende var forbi arrangementet for at følge de 40 konkurrencefag, som alle skulle kåre hver deres danmarksmester. Og det var naturligt nok en glad lærling, som kunne se tilbage på de både hektiske og lærerige oplevelser.

Fantastisk rollemodel
Brancheorganisationen Tekniq, der repræsenterer de danske installationsvirksomheder, glæder sig over et veloverstået mesterskab, som kan være med til at trække endnu flere dygtige unge til vvs- og energiuddannelsen.

- Dennis Juul og alle de andre finaledeltagere har vist et fantastisk højt fagligt niveau, som også understreger de mange muligheder, faget har at byde på. På den måde håber jeg, at Skills kan vise alle, både unge, forældre og studievejledere, at erhvervsuddannelserne kan give de unge en karriere fyldt med spændende udfordringer, siger Tina Voldby, underdirektør i Tekniq.

- Vi har brug for rollemodeller, der, sammen med de mange andre tiltag vi gennemfører i øjeblikket, kan løfte vvs- og energiuddannelsens anseelse endnu mere, og her er Dennis Juul en virkelig god repræsentant, siger hun.

- Jhn

Skills 2017
• Det første DM i Skills blev afholdt i 2011.
• Det er Danmarks største uddannelsesevent og havde i år 54.971 besøgende, da arrangementet blev afholdt fra den 26.-28. januar i Gigantium i Aalborg.
• Dette års arrangement satte samtidig ny rekord med 40 konkurrencefag (fire mere end i 2016) og 16 demonstrationsfag.
• Mere end 300 elever og lærlinge deltog i konkurrencerne.

Læs mere om VVS

30/1 2017