Aktuelle nyheder om byggebranchen - VVS

Installationen på plads på nyt regionshospital

Installationen på plads på nyt regionshospital

Neotherm og Bravida Danmark har indgået samarbejde om levering af varer og ydelser til det nye regionshospital DNV-Gødstrup

Del artiklen på
Bravida har vundet installationsentreprisen på fase 1 af det nye regionshospital DNV-Gødstrup vest for Herning, mens Neotherm er blevet valgt til at levere en del af installationsprodukterne til byggeriet.

Leverancerne til det nye regionshospital omfatter bl.a. produkter inden for brugsvandsinstallationer, gulvvarme, pladevekslere, shuntgrupper, interim varme samt diverse balanceringsventiler til det store byggeri.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at få en del af leverancerne af installationsprodukter til regionshospitalet. Det har været en spændende udfordring, og i kraft af særdeles engagerede medarbejdere både i vores interne og eksterne salgsled er det nu lykkedes at få aftalen i hus, siger salgs- og marketingschef Klaus Strange fra Neotherm.

Byggeriet af DNV-Gødstrup blev påbegyndt i 2012, og nu tager arbejdet med de tekniske installationer for alvor fart. Hos Neotherm er der nedsat en projektgruppe, der gennem hele forløbet skal varetage ordretilgangen samt sikre, at alle leveringtider bliver overholdt.

DNV-Gødstrup bliver et moderne akut-hospital med alle behandlingsfunktioner, der dækker hele det vestlige område af Region Midtjylland. Hospitalet bliver på ca. 127.000 m2 og er finansieret af kvalitetsfondsmidler. Herudover bygges der endvidere et psykiatrisk hospital på ca. 13.000 m2, der finansieres af regionens egne midler.

-kj

Læs mere om VVS

8/2 2017