Aktuelle nyheder om byggebranchen - VVS

Kampagne skal trække unge til vvs-branchen Screendump fra kampagnevideoen, der er link til nedenfor

Kampagne skal trække unge til vvs-branchen

Blik- og Rørarbejderforbundet og Tekniq Installatørernes Organisation går i offensiven for at trække unge til vvs-energiuddannelsen med både film og Facebook for at få flere til at ’joine fremtidens klimahelte’

Del artiklen på
Vores dagligdag skabes af vvs’ere. De sørger for vand i hanen og varme i radiatoren. Men branchen har også meget andet at byde på – lige fra intelligent styring af vores hjem til avancerede energiløsninger. Der er med andre ord tale om en branche i konstant udvikling, som har brug for en stadig strøm af dygtige nye faglærte.

Derfor intensiverer Blik- og Rørarbejderforbundet og Tekniq Installatørernes Organisation og nu deres fælles kampagne, som skal trække flere unge til vvs-energiuddannelsen.

Vi er andet end toiletter og vandhaner
Kampagnen vil i denne omgang bestå af både Facebook-annoncer, konkurrencer og en relancering af filmen ’Join fremtidens klimahelte’. Filmen vil bl.a. blive vist på skærme i fitnesscentre i Viborg og Nykøbing Falster, hvor de lokale erhvervsskoler har tilføjet netop vvs-energiuddannelsen til deres udvalg af erhvervsuddannelser.

- Det er vigtigt for os at nå ud til de potentielle unge vvs-energilærlinge, der hvor de befinder sig, og at vise både dem, deres forældre og landets studievejledere, at vvs-branchen er meget andet og mere end toiletter og vandhaner, siger Max Meyer, forbundsformand i Blik- og Rørarbejderforbundet.

Vi har brug for de friske unge
Sammen med Tekniq har de været med til at forny vvs-energiuddannelsen.

- Installationsbranchen har brug for den højt kvalificerede arbejdskraft, der uddannes på erhvervsskolerne. Det gælder ikke mindst vvs-energiuddannelsen, som gør de unge klar til et arbejde, hvor de på mange måder kommer til at præge alt fra vores boliger til den grønne omstilling. De nyuddannede kan byde ind med den nyeste viden og en frisk indgang til faget, som kan være med til at løfte hele branchen, siger adm. direktør i Tekniq, Niels Jørgen Hansen.

Kampagnen kører i denne omgang fra mandag den 23. januar og frem til 1. marts.

-Jhn

Se kampagnevideoen her! https://www.youtube.com/watch?v=cPD4b4ABJOw&feature=youtu.be

Besøg kampagnens Facebook-side https://www.facebook.com/vvsenergiuddannelsen/?fref=ts


Læs mere om VVS

24/1 2017