Aktuelle nyheder - Byggeri

Aktiv mørtel gør muren vandtætSkalflex Aktiv leveres i en spand på 10 kilo eller en sæk på 25 kilo.

Aktiv mørtel gør muren vandtæt

Skalflex udvider det omfattende fugtsikrings-sortiment med en ny mørtel, der påvirker muren indefra ved at lukke de små porer i murværket, uden at de samtidig mister evnen til at ånde

Del artiklen på

Mure og gulve kan nu tætnes effektivt mod vand- og fugtindtrængning. Skalflex kompletterer nemlig fugtsikrings-sortimentet med en ny kemisk aktiv mørtel, der er diffusionsåben og har helt unikke tætningsegenskaber.

Nyheden hedder Skalflex Aktiv og er en såkaldt kapillar-aktiv svummemørtel til tætning af murværk og beton mod fugt- og vandindtrængning. Kapillar-aktiv vil sige, at mørtlen indeholder stoffer, der trænger ind i murens utallige bittesmå porer og mikrorevner og påvirker dem, så vand, fugt og salt ikke længere kan transporteres ud til overfladen. Vandtætningen sker således indefra i den eksisterende mur og i mørtlen. Det betyder også, at luften stadig kan passere, og at muren forbliver diffusionsåben.

Skalflex Aktiv er en 1-komponent, vandbaseret svummemørtel til påføring med kost eller pensel, og den kan anvendes til vandrette og lodrette overflader både indendørs og udendørs. Især er den velegnet til vægge gulve i kældre med moderate fugtproblemer og til betondæk og lignende.

Anvendelsen af Skalflex Aktiv kræver, at underlaget er rent, fast og bæredygtigt. Underlaget skal både rengøres og klargøres inden påføringen, og især er det vigtigt at sikre, at alle mikrorevner og porer i overfladen er åbne og modtagelige over for de aktive stoffer fra mørtlen. Skalflex Aktiv skal før brug blot blandes med rent vand, og efter en hærdeperiode på omkring 28 dage giver den en slidstærk lysegrå overflade, der eventuelt kan efterdækkes med andre praktiske eller dekorative løsninger - eksempelvis fliser, klinker eller forskellige vandtætte pudser og mørtler fra Skalflex.

-cmn

Læs mere om Byggeri

4/4 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.