LCA
LCA
scroll
Dedikerede produkter og serviceydelser til installationsmarkedet

Dedikerede produkter og serviceydelser til installationsmarkedet

SPONSORERET INDHOLD: Som led i en differentieret kommerciel strategi vil Grohe i de kommende måneder lancere nye dedikerede produkter og serviceydelser på installationsmarkedet. Sideløbende vil Grohe tiltrække flere unge til branchen

Sidste år præsenterede Grohe en ny kommerciel strategi med større fokus og opmærksomhed på målgruppernes individuelle behov og krav, som har ændret sig drastisk i de seneste år. Med den nye strategi strømliner Grohe kontakten til målgrupperne med individuelle produkter, serviceydelser og support til kunderne på både det private og professionelle marked.

- Udviklingen af den nye markedsstrategi er gennemført i tæt samarbejde med vores markeder og forretningspartnere for at drage fordel af vores omfattende ekspertise og position i branchen, fortæller Poul Christian Pedersen, leder af Grohe Danmark og tilføjer:

- Distribution i de tre kendte niveauer vil fortsat være en central drivkraft for succes i sanitetsbranchen, men vi oplever et behov for en mere flerstrenget strategi med øget fokus på andre dele af værdikæden, der kan sætte yderligere fart i både vores og vores kunders forretning. At vi har udviklet strategien sammen med vores forretningspartnere har skabt stærke bånd og et langsigtet perspektiv, som vi er meget stolte af, og som vil skabe fordele for alle involverede parter.

Her i første halvdel af 2022 er strategien ved at blive implementeret på det danske marked, og i de kommende måneder vil Grohe præsentere en række nye produkter, serviceydelser og uddannelsestilbud dedikeret det professionelle marked.

Lanceringen vil blive gennemført både direkte overfor kunderne og via større kampagner, der bl.a. sætter fokus på strategisk samarbejde, kommerciel support, uddannelse og omfattende servicepakker.

Samtidig indleder Grohe bl.a. i samarbejde med udvalgte tekniske skoler en målrettet uddannelsesindsats, der kan bidrage til at tiltrække unge til en håndværksmæssig teknisk uddannelse i installationsbranchen.

Du kan læse mere her.

11/5 2022