oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Letbaneaftaler med Aarsleff

Hovedstadens Letbane har til hensigt at indgå tre kontrakter med Aarsleff-koncernen på letbanen i København til en samlet værdi af cirka 1,9 mia. kr.

Del artiklen på

Hovedstadens Letbane har meddelt, at de har til hensigt at indgå tre kontrakter med Aarsleff-koncernen på letbanen i København. Aarsleffs andel af de tre kontrakter forventes at have en samlet værdi af cirka 1,9 mia. kr.

To af kontrakterne til Per Aarsleff vedrører anlægsarbejdet på den 12 km. lange strækning Vallensbæk-Brøndby-Glostrup samt den 5,7 km. lange strækning i Lyngby. Den forventede værdi af de to kontrakter udgør 1,16 mia. kr. Den tredje kontrakt vedrører sporanlæg og tog, som skal leveres af Aarsleff Rail og konsortiepartnerne Siemens AG og Siemens. Denne kontrakt har en forventet værdi af 1,9 mia. kr., og Aarsleff Rails andel er på 38 %.

Arbejderne begynder primo 2018, men vil de første et til to år primært bestå af projektering og forberedende arbejder. Alle tre kontrakter forventes afsluttet medio 2023.

Kontrakterne forventes indgået i indeværende kvartal, og kontrakterne ændrer ikke Aarsleffs forventninger til resultatet for regnskabsåret 2017/18.

-kj

Læs mere om Byggeri

11/1 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder