left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Tekniq Arbejdsgiverne: Nyt forlig styrker arbejdsmiljøet

Hos brancheorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne glæder man sig over bredt forlig, som blandt andet målretter indsatsen for at styrke arbejdsmiljøet hos de virksomheder, der har svært ved at løfte opgaven

Del artiklen på

Indsatsen for at sikre et godt arbejdsmiljø skal styrkes. Det er baggrunden for en ny og bred aftale, der blev indgået i dag mellem regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Alternativet, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti. En aftale, der blandt andet betyder, at Arbejdstilsynet tilføres godt 460 millioner kroner frem mod 2022.

- Det er meget positivt, at vi har fået et bredt forlig, som skaber et stabilt grundlag for en langsigtet indsats for at styrke arbejdsmiljøet, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos Tekniq Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal.

Målrettet indsats
Han hæfter sig især ved, at man med aftalen vil målrette indsatsen overfor de virksomheder, der har størst risiko for arbejdsmiljøproblemer.

- Forhåbentlig kan det betyde, at de virksomheder, der har orden i tingene, ikke besværes unødigt, og at man især sætter ind de steder, hvor der er mest brug for det, siger Niels Jørgen Hansen.

Han glæder sig også over, at politikerne har valgt at basere den politiske aftale på de anbefalinger, som er kommet fra en ekspertgruppe med deltagelse af blandt andet erhvervslivet.

-jhn

Læs mere om Byggeri

25/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder