Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Introducerer eksklusivt tilbehør til døreneDe nye dørgreb kan fås i nuancerne Gold, Silver, Stainless og Bronze.

Introducerer eksklusivt tilbehør til dørene

Nu lancerer dørproducenten Swedoor et nyt tilvalgskoncept, der for første gang gør det muligt at kombinere skydedøre og indvendige døre med matchende tilbehør

Del artiklen på

I mange år har Swedoors budskab været, at en dør ikke bare er en dør. Nu tager dørproducenten skridtet videre og lancerer et nyt tilvalgskoncept, der omfatter en ny produktserie af matchende tilbehør til skydedøre og indvendige døre.

Serien består af skydedørslåse, skydedørsskåle og trækringe i fire forskellige valgfrie nuancer, der enten kan købes som tilvalg til eksisterende døre eller bestilles fra ny som en integreret del af skydedøren.

Tilbehøret er designet specielt til Swedoors sortiment og passer derfor nøjagtigt i dørens standardudfræsning. Det gør det let for håndværkeren eller gør det selv-manden at eftermontere tilbehøret på skydedøren.

Matchende tilbehør
Som en del af produktserien gør Swedoor det nu også muligt at tilvælge skydedørslåse med undersænket toiletbesætning til indbyggede skydedøre. Flere begynder at efterspørge denne løsning, som netop går i tråd med den nordiske og minimalistiske indretningsstil, hvor besætningen tillader, at døren forsvinder let og elegant ind i væggen, når døren ikke er i brug.

Tilvalgskonceptet indeholder ligeledes fire nye dørgreb, Dallas, Marseille, New York og Stockholm, til indvendige døre. For at forene de nye greb med tilbehøret til skydedørene, kan grebene bestilles i samme nuance, overflade og kvalitet som i skydedørsserien. De fire nuancer er Gold, Silver, Stainless og Bronze.

Tilvalgskonceptet betyder, at tilbehøret ikke indgår som en del af standardsortimentet, men i stedet skal tilkøbes til nye eller eksisterende døre.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

6/2 2018

Mest læste


Seneste nyheder