Aktuelle nyheder - Facader

Med ved DM i Skills for sjette år i trækÉn af de fem unge deltagere ved dette års DM i Skills på træningslejr med de øvrige deltagere hos EUC Nord i Hjørring forud for danmarksmesterskabet.

Med ved DM i Skills for sjette år i træk

Kolding virksomheden Alfix er igen-igen hovedsponsor for faget flisemurerne ved dette års DM i Skills

Del artiklen på
Ved DM i Skills 2016 vil talenterne blandt andet montere fliser i Alfix LetFix less dust, som er en fleksibel og støvreduceret fliseklæber med lavt forbrug. Efterfølgende bliver fliserne fuget med den velkendte vand- og smudsafvisende universalfugemasse Alfix CeraFill 10 colour.

Alfix stiller bl.a. produkter til rådighed i konkurrencen, fordi virksomheden ønsker at tage et medansvar for de unge flisemureres uddannelse.

- Fagsponsoratet af flisemurerne begyndte tilbage i 2011, hvor Odense var vært for mesterskaberne. Alfix støtter organisationen økonomisk såvel som materialemæssigt ved de forskellige konkurrencer og forberedende lokalmesterskaber og træningsseancer, fortæller Anders Bertelsen Toft, direktør i Alfix, der i øjeblikket kører en kommunikationskampagne med budskabet ’Rigtige murere bruger Alfix’ - blandt andet på de sociale medier.

Supporten til de unge Skills-deltagere i Fredericia passer ifølge direktøren rigtig fint ind i dén sammenhæng. Ønsket med sponsoratet er naturligvis også, at de kommende flisemurere får præference for flisemurerprodukterne fra Kolding.

Statsministeren kommer
DM i Skills 2015 blev med succes afviklet i København, og Alfix er overbevist om, at dette års mesterskab, der afvikles i virksomhedens lokalområde også bliver et tilløbsstykke både fagligt og i forhold til antal besøgende.

- Det er altid en fornøjelse at overvære et danmarksmesterskab, hvor de absolut bedste unge håndværkere dyster mod hinanden. En stor ros skal også lyde til de mange dygtige og engagerede folk, der står bag DM i Skills og for vores vedkommende de fagfolk, som er med til at profilere flisemurerfaget. Vi er glade for at kunne bakke op denne store event, slutter Anders Bertelsen Toft.

DM i Skills afvikles i Messe C i Fredericia fra d. 4.-6. februar. Messen får fint besøg i form af Statsminister Lars Løkke Rasmussen, som vil være til stede ved præmieoverrækkelserne lørdag d. 6. februar.

-los


Læs mere om Facader

28/1 2016
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelByggerådgivningFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeløsningerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadeventilerIsoleringsholderMaterielopbevaringMurbinderePudsRustfrie skruerSkruerStål skruerStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.