Aktuelle nyheder - Facader

Renoverer facaderne på 400 lejlighederFrem til årsskiftet skal 15 håndværkere renovere facaderne i Nordrevængekvarteret i Københavns nordvestkvarter.

Renoverer facaderne på 400 lejligheder

Stenklint A/S er i fuld gang med at renovere facaderne på 400 lejligheder på ydre Nørrebro i København. Entreprisesum: 16 mio. kr.

Del artiklen på

Der er fuld gang i ordrebogen hos murerentreprenøren Stenklint A/S i Roskilde. Nu har virksomheden med 35 ansatte murere landet en renoveringsopgave for ejerforeningen EF Nordrevænge.

Frem til årsskiftet skal 15 håndværkere renovere facaderne på 400 lejligheder i Nordrevængekvarteret, Nordvest i København.

- Fokus er på at udskifte vinduer og mørtelfuger samt rense facaderne, så de vender tilbage til deres oprindelige udseende. Gennem årene har Stenklint omfuget over 230.000 m2 mørtelfuger på tilsvarende boligejendomme samt på bevaringsværdige bygninger såsom Den Svenske Kirke ved Østerport Station og Vandtårnet i Bernstorffs Parken. Så det er især den ekspertise, som vi har i spil her, siger adm. direktør Lars Bonde Lindberg.

Stenklint A/S omsatte i 2016 for 16 mio. kr., men allerede nu ligger det klart, at omsætningen vil vokse markant i 2017.

-losLæs mere om Facader

7/6 2017
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeisoleringFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadestukFacadeventilerGavlKlimaskærmMaterielopbevaringMurbinderePudsStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder