scroll
- Branchen står i 11. timeMichael Aastrup har været i Tarkett siden 2015.

- Branchen står i 11. time

Erfarne Michael Aastrup er ny mand for bordenden i Tarkett, og han vil skrue op for debatten om den grønne omstilling

Michael Aastrup er startet som administrerende direktør for Tarkett efter en række ledende stillinger hos Tarkett i Norden og UK.

Med 15 års erfaring i gulvbranchen, og efter senest at have bygget markedet op i UK, hvor Tarkett har øget væksten og taget markedsandele - ser Michael Aastrup nu frem til at udvikle den danske forretning.

- Jeg glæder mig til at være en aktiv part i salgsarbejdet sammen med det danske team. Til at møde kunder og gå i dialog med samarbejdspartnere, siger han.

Lige siden Michael Aastrup for 13 år siden startede som Nordisk Direktør for tæppevirksomheden Desso, som nu er integreret i Tarkett, har han arbejdet med cirkulær omstilling og bæredygtighed.

- Jeg ser frem til at udbygge vores samarbejde med kunder, bygherrer og arkitekter om ReStart - vores tilbagetagningsordning, som pt. omfatter Linoleum, LVT, homogent vinyl og tæppefliser. Og hvor vi på nordisk plan lige nu kører et pilotprojekt med trægulve, siger han og tilføjer:

- Baseret på min erfaring ønsker jeg at deltage aktivt i debatten i Danmark. Som branche står vi nu i 11. time, og der er behov for action.

- Gennem min tid i UK og tidligere Norden har jeg opbygget stor erfaring i samarbejder med det foreskrivende led om grønne certificeringer som DGNB, LEED og BREEAM.

- Tarkett er en af de eneste i branchen, der har recirkulering som en del af vores EPD'er. Det er et parameter, jeg vil fokusere på.

-dc

13/2 2024