Utzin utz
scroll
En ny trægulvsattraktion er ved at tage form i HelsingborgBjelins hærdede trægulve er en succes på markedet og forventes at tegne sig for op til en tredjedel af det samlede salg af plankegulve i Sverige i 2022.

En ny trægulvsattraktion er ved at tage form i Helsingborg

SPONSORERET INDHOLD: Trægulvsproducenten Bjelin investerer i sit hjemmemarked og åbner Sveriges største gulvudstilling i Helsingborg. Bjelins hovedkontor er også flyttet ind i samme bygning sammen med det nordiske centrallager

– Den nye gulvbelægningsattraktion i Øresunds perle er kronen på værket. Jeg har brugt det meste af mit liv på at udvikle innovative gulvteknologier og er stolt af resultatet, Bjelins gulvsortiment af høj kvalitet som kan ses og opleves på vores gulvudstilling i Väla, siger Darko Pervan, administrerende direktør og formand for ejerselskabet Pervanovo Invest.

Nu kan gulvkunder, indretningsarkitekter og arkitekter på begge sider af sundet besøge udstillingen i Helsingborg, når de skal vælge deres gulvbelægning. Bjelins 1000 m2 store showroom i nærheden af indkøbscentret i Väla åbner i midten af november.

– Gulvet har stor indflydelse på et rum, og derfor ønsker kunderne ofte at se gulvbelægningen i et stort område. Nu kan vi tilbyde dem det i vores nye gulvshowroom sammen med service, rådgivning og svar på alle de spørgsmål, de måtte have i jagten på det rigtige gulv, siger Nikola Sunjic, nordisk salgschef hos Bjelin Sweden AB.

Bjelins søsterselskab, Välinge Innovation, vil fortsat være baseret i Viken, Skåne, med F&U og gulvproduktion, men for at øge produktionskapaciteten og imødekomme den store efterspørgsel efter trægulve er verdens største trægulvfabrik under opførelse i Kroatien. Etableringen af Bjelins nye hub i Helsingborg er også en konsekvens af Bjelins stærke vækst. Da leverancerne af gulvbelægninger nu forventes at stige, er der behov for et nyt mellemlager i Helsingborg for at sikre leveringssikkerhed og effektivisere distributionen yderligere.

Bjelins hærdede trægulve er en succes på markedet og forventes at tegne sig for op til en tredjedel af det samlede salg af plankegulve i Sverige i 2022. Hvis efterspørgslen fortsætter med at vokse i samme takt kan denne markedsandel snart stige med op til 40 %.

1/12 2022