scroll
Får mere plads til gulvenePersonale og håndværkere har knoklet siden foråret for at få den nye butik klar til opstart. Vi er ikke 100 % i mål, men nu byder vi indenfor, siger butikschef Sanne Hermansen Christensen

Får mere plads til gulvene

Mandag den 11. oktober slår Scandinova grossistcenter i Odense dørene op til en ny butik på i alt 400 kvadratmeter. Her vil være alt, hvad hjertet kan begære inden for gulve og tilbehør

Gulvgrossisten Scandinova har vokseværk. Mandag den 11. oktober 2021 åbner Scandinova derfor officielt et nyt og opgraderet grossistcenter på Cikorievej 22A i Odense. Butikken omfatter 400 nyistandsatte kvadratmeter. Det er dobbelt så meget plads som butikken på Nyborgvej, der lukker onsdag eftermiddag den 6. oktober.

De seneste måneder er lokalerne på Cikorievej 22A blevet grundigt istandsat. Den store hal har fået en tiltrængt overhaling. Der er blevet malet, lagt nyt gulv, isoleret ved ovenlysvinduer, installeret ny port og nye døre overalt.

- Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet siden foråret for at få alt klar. Vi er ikke 100 % i mål, men nu byder vi indenfor, og så holder vi en åbningsfest, når vi er helt på plads, understreger butikschef Sanne Hermansen Christensen, der glæder sig over de nye og forbedrede rammer.

- Vi har bl.a. fået plads til en større skærebane og så har vi udvidet vores sortiment i slib og værktøj generelt. Vi vil jo gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, fortæller hun.

Læs mere under billedet...
Også butikschef Sanne Hermansen Christensen har lagt knofedt i at få butikken gjort klar til åbningen.

I øjenhøjde med kunderne
Kunderne vil ud over butikschefen kunne få hjælp af Henning Brøndsholm, der er tidligere gulvlægger. Henning Brøndsholm har været tre år hos Scandinova, som, i følge ham selv, er det ideelle sted at arbejde for en tidligere gulvlægger som ham.

Han har ligesom Sanne Hermansen Christensen lagt mange timer i den nye butik og ser frem til at hjælpe kunder og få en sludder med dem i de nye omgivelser:

- Jeg har altid syntes, at det er både spændende og givtigt at arbejde i gulvbranchen. Man møder en masse gode mennesker. Mit fornemmeste job er at sikre, at gulvfirmaerne får den rette vejledning, så de kan nå trygt i mål med deres arbejde.

Scandinova på Nyborgvej holder lukket den 7. og 8. oktober. Den nye butik på Cikorievej åbner altså mandag den 11. oktober.

-los

5/10 2021