Utzin utz
scroll
Ny direktør skal føre gulvspecialist op på øverste niveau- Det er stærkt, at Uniplan er kommet så langt på kun ni år. Det er en dynamisk virksomhed, hvor opgaverne er helt tæt på og engagementet helt i top, siger Jens Christian Falck Jensen.

Ny direktør skal føre gulvspecialist op på øverste niveau

Tidligere på året hentede Uniplan Henrik Mielke ind som ny bestyrelsesformand. Nu er Jens Christian Falck Jensen udpeget som ny administrerende direktør. Den nye topchef kommer fra en stilling som afdelingschef i entreprenørfirmaet Rasmus Friis

Uniplan Danmark tager det næste skridt på sin vækstrejse med ansættelsen af Jens Christian Falck Jensen som ny administrerende direktør. Den nye topchef skal strømline virksomheden, styrke det faglige fundament og gøre Uniplan klar til morgendagens udfordringer.

- Jens Christian er visionær og kommer med byggefaglig indsigt, en struktureret tilgang til byggeriets processer og en nysgerrighed på den grønne omstilling.

- Han er meget optaget af, hvordan vi professionaliserer virksomheden, bruger data og skaber de rigtige procedurer, så vi får en mere ensartet tilgang til opgaverne, siger bestyrelsesformand Henrik Mielke.

Jens Christian Falck Jensens strukturerede og strategiske tankegang skal supplere Hamed Alaei, der stiftede Uniplan som ung gulvlægger i 2015.

- Jeg vil gerne give en stor tak til afgående direktør, Thomas Juul, for at få Uniplan markedsplaceret som en stærk og troværdig samarbejdspartner på støbte gulve. Uden ham var vi ikke nået til, hvor vi er i dag. Men byggeriet bliver mere og mere komplekst.

- Kunderne forventer mere af os, opgaverne kræver større byggefaglig viden, og den grønne dagsorden fylder mere og mere. Derfor har vi brug for en profil med et stærkt byggefagligt fundament, som kan samarbejde med Henrik og jeg om at skabe de forandringer, der skal til for at bringe Uniplan op i den bedste liga, siger Hamed Alaei.

For Jens Christian Falck Jensen er jobbet som administrerende direktør i Uniplan en kærkommen tilbagevenden til en mere praktisk del af byggebranchen. Han har tidligere været selvstændig, inden han blev entreprisechef i Rasmus Friis og senere afdelingschef.

Nu skal han tilbage til en virksomhed, der har en stor egenproduktion med egne timelønnede ansatte.

- Det bliver spændende at lære forretningen og menneskene at kende og bruge mine kompetencer på at forbedre processerne fra første tilbud til sidste overfladebehandling samt at deltage i forretningsudviklingen. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Jens Christian Falck Jensen.

-dc

14/5 2024