left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Ny gulvbutik åbner i AarhusPå Trinsøvej 15 i Aarhus er man ved at gøre sig klar til åbningen på mandag.

Ny gulvbutik åbner i Aarhus

På mandag d. 8. feb. åbner Scandinova officielt sit nye 700 m2 store, opgraderede grossistcenter med alt, hvad hjertet kan begære inden for gulve og tilbehør

Del artiklen på

Butikken omfatter 700 m2, hvilket er næsten 500 mere end virksomhedens tidligere grossistcenter i Viby, der nu er lukket. På selve dagen er der masser af tilbud, som kan bestilles i forvejen og afhentes allerede fra morgenstunden, fortæller butikschef Morten Vassard:

- Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet siden årsskiftet for at få alt klar. Nu er tiden desværre ikke til de store forsamlinger, og vi må derfor fejre åbningen inden for rammerne af de restriktioner, der gælder lige nu.

- Men det ændrer ikke på, at det bliver fantastisk at åbne, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i helt nye og forbedrede rammer. Der er masser af byggeaktivitet i regionen både nu og i de kommende år, og vi vil gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, siger han.

Over 6000 varenumre
Kunderne vil ud over Morten Vassard kunne få hjælp af salgsassistent Bjarne Schmidt. Han er netop kommet til Scandinova i december med syv års erfaring fra Tæppeland og ser frem til at hjælpe kunderne i den nye butik, der råder over mere end 6000 varenumre inden for gulve og tilbehør:

- Jeg har altid syntes, at det er både spændende og givtigt at arbejde i gulvbranchen. Man møder en masse gode mennesker. Jeg glæder mig først og fremmest til at være med til at sikre, at gulvfirmaerne får den rette vejledning, så de kan nå trygt i mål med deres arbejde.

Virksomheden er med gulvcentre i København, Aarhus, Odense og Aalborg blandt Danmarks største gulvgrossister og et datterselskab i Bygma Gruppen, som beskæftiger ca. 2400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden.

-kj

Læs mere om Gulve

4/2 2021
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Interface

  Interface

  Human Nature