Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Kloakør laver alliancer udenfor ekspertiseområdet Norva24 Danmark og MiljøLogistik har længe kørt parløb og haft overlap på en lang række opgaver. Nu har de officielt valgt at tilføje hinanden til listen over tætte og betroede samarbejdspartnere.

Kloakør laver alliancer udenfor ekspertiseområdet

dbyder af kloak- og industriservice, Norva24 Danmark, indgår nyt samarbejde med affaldshåndteringsspecialisterne MiljøLogistik. Med fokus på synergier skal aftalen skabe nye forretningsmuligheder

Del artiklen på

Norva24 Danmark og MiljøLogistik føjer hinanden til listen over tætte og betroede samarbejdspartnere for sammen at kunne videreudvikle på og udnytte den synergi og ekspertise, som de to parter besidder inden for henholdsvis kloakservice og affaldshåndtering.

Samarbejdsaftalen vedrører alt arbejde, hvor enten MiljøLogistik eller Norva24 Danmark har behov for hjælp til udførelse af konkrete opgaver, som en af parterne ikke kan løse på egen hånd og med fordel kan bringe hinanden i spil til. Derved kan samarbejdet være med til at skabe en mere samlet løsning inden for kloak og affald for begge parter.

– Vi har været på udkig efter en professionel og ambitiøs samarbejdspartner indenfor affaldshåndtering, som i stigende grad efterspørges af flere af vores kunder i samspil med kloakservice, siger Tim Normann, administrerende direktør i Norva24 Danmark, og tilføjer:

– Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der kan rådgive vores kunder indenfor optimal affaldshåndtering og hele tiden være på forkant med udviklingen, så vi kan guide vores kunder bedst muligt og tilbyde løsninger, der er understøttet af den nyeste teknologi og udvikling. Derfor er MiljøLogistik et helt naturligt match, da de altid leverer løsninger i høj kvalitet med fokus på den grønne omstilling og dokumentation.

Han suppleres af administrerende direktør hos MiljøLogistik, Thomas Christensen.

– Begge parter kender hinanden fra markedet, og da vi længe har kunnet se et sammenfald i interesser og strategi, har vores løbende dialog efterhånden udviklet sig til et formaliseret samarbejde, hvor vi kan supplere hinanden på fineste vis. Vi kan hurtigt spille hinanden på banen overfor en given opgave, siger han og uddyber:

– For MiljøLogistik har det været af afgørende vigtighed, at Norva24 Danmark er en seriøs og troværdig samarbejdspartner, hvor vi ikke er i tvivl om, at alle opgaver udføres korrekt. Med Norva24 Danmark på holdet kan vi sikre vores kunder i hele landet, at de får samme kvalitet og service på kloakservice og slamsugning, som de får på øvrige affaldsløsninger.

Det er under et halvt år siden, at Norva24 Danmark sidst indgik et strategisk samarbejde. Den gang med skadeservicevirksomheden Polygon.

– Vores fornemmeste opgave er at gøre det så nemt og enkelt for vores kunder som muligt i en travl hverdag. Vi er derfor altid åbne overfor potentielle samarbejdsaftaler, hvor vi i fællesskab kan nå ud til en bredere skare af kunder og netværk. Gennem videndeling og relationer kan vi derved skabe en endnu bedre og mere helstøbt servicepalette for vores kunder, siger Tim Normann.

-dc

Læs mere om Kloak & afvanding

18/10 2023
BrønddækslerByggerådgivningDrænHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottefælderTilbageløbssikringTilbageløbsventilUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.