Aktuelle nyheder - Maling

Silikonepuds i 150 farvenuancerSkalflex Silikonepuds leveres færdigblandet klar til brug i 25 kg spande.

Silikonepuds i 150 farvenuancer

Skalflex kompletterer sortimentet af pudsprodukter med markedets suverænt mest ”farverige” silikonepuds

Del artiklen på

Nu kan der virkelig sættes kulør på de pudsede facader. Skalflex kompletterer nemlig sortimentet af pudsprodukter med en ny silikonepuds, der i Skalflex’ egen terminologi er Danmarks suverænt mest ”farverige” silikonepuds.

Nyheden hedder Skalflex Silikonepuds og er en indfarvet, vandafvisende slutpuds, som tilbydes i hele 150 forskellige farvenuancer.

Skalflex Silikonepuds er baseret på silikoneharpiks samt mineralske tilslagsmaterialer og pigmenter, og denne sammensætning gør pudsen både usædvanlig let at arbejde med og giver god vedhæftning og dækkeevne. Samtidig er den nye puds vejrbestandig og diffusionsåben og har smuds- og vandafvisende egenskaber, der effektivt beskytter facaden mod vejrliget.

Den nye silikonepuds påføres i en lagtykkelse på 1,5 - 2,0 millimeter og giver en robust overflade med let og ensartet struktur fremkaldt af kornstørrelsen på omkring 1,5 millimeter. Den er velegnet som slutpuds både indendørs og udendørs over sokkelniveau, og den hæfter fint på cementbaserede pladeunderlag, beton, cement og puds. Og som noget meget vigtigt er den velegnet til alle de kendte systemløsninger fra Skalflex. Det gælder bl.a. Skalflex Facadeisolering, Skalflex Netpudsrenovering og Skalflex Ventileret Facadesystem (Bluclad).

Selve toningen af pudsen bliver udført efter Skalflex´ eget farvesystem på fabrikken i Viborg, og herved kan Skalflex også for dette nye produkts vedkommende leve op til den kendte dag-til-dag-levering i hele landet.

-cmn

Læs mere om Maling

2/9 2015
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.