Aktuelle nyheder - Tag

Godt klædt på under overfrakkenViking 400 er MK-godkendt og underlagt DUKO (Dampspærre- og Undertagsklassifikationsordning) og her testet i højeste klasse.

Godt klædt på under overfrakken

Undertaget Viking 400 kan anvendes under alle former for tegl, skifer og andre materialer hvor tagvinklen kan gå helt ned til 12 grader. Det kan også anvendes som vindspærre

Del artiklen på

Komproment, der er leverandører af løsninger til tag og facade, har netop lanceret et nyt stærkt undertag med typenavnet Viking 400.

Produktet er MK-godkendt, og underlagt DUKO (Dampspærre- og Undertagsklassifikationsordning) og her testet i højeste klasse. Det betyder, at der kan ydes 40 års produktgaranti og 20 års totalgaranti på Viking 400.

Undertaget er trædesikkert og kan anvendes, hvor der stilles ekstra krav til montagesikkerhed. Undertaget kan anvendes under alle former for tegl, skifer og andre materialer hvor tagvinklen kan gå helt ned til 12 grader. Viking 400 kan også anvendes som vindspærre.

Indlejret aluminiumslag
Viking 400 er konstrueret med et indlejret perforeret aluminiumslag. Aluminiumslaget beskytter filmen i undertaget imod de indkommende UV-stråler.

Det giver lang holdbarhed, idet UV-stråling sammen med fejlmontage og gennemtrædninger er de mest kendte faktorer der nedbryder undertage. Perforeringen sikrer samtidig, at undertaget stadig er diffusionsåbent.

Undertaget reflekterer 72 % af den indstrålede varme. Det er med til at sikre et køligere miljø i de underliggende rum, hvad enten det er et loftsrum eller tagetagen er udnyttet.

Ny undertagstest
Undertaget har alle godkendelser på højeste niveau. Der er gennemført en ny undertags test der normalt kun anvendes på banevarer til åben montage.

Det er testes med 15 gange højere belastning end foreskrevet i DS/EN 13859-1:2014, der er den normale norm for test af undertage.

Viking 400 ´s store robusthed og trækstyrke gør ifølge Komproment det nemt at arbejde med. Det er vandafvisende men skal selvfølgelig ikke stå åbent i længere tid. Viking 400 fås hos de førende trælaster.

-cmn

Læs mere om Tag

26/8 2015
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag