Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

92 år – og still going strongDorch & Danola ligger på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense SØ.

92 år – og still going strong

SPONSORERET INDHOLD: Den fynske værktøjsforhandler Dorch & Danola har fødselsdag – hele 92 år kan de fejre i år. Men selvom forhandleren har en del år på bagen, ligger de bestemt ikke på den lade side

Del artiklen på

Dorch & Danola havde i forvejen et betragteligt varesortiment fordelt på mange rigtig lækre brands, men der er kommet flere til det sidste års tid, og nu kan kunderne også finde Mafell, Blika, Stanley, Halder og Picard på hylderne og i webshoppen hos den fynske værktøjsforhandler.

- Vi glæder os jo som altid til vores to største messer: ToolOp og Trædrejerdage, siger Henrik Jørgensen, der er daglig leder i Dorch & Danola.

Messen ToolOp ligger i år den 1. september, og her er fokus på værktøj generelt og på gode oplevelser med værktøjet. Trædrejerdage, der ligger den 29.-30. september, er primært for trædrejere, der kan komme og nørde og blive inspirerede.

- Begge dage plejer at være fyldt med interessante værktøjs-snakke og godt humør, siger Henrik Jørgensen.

Derudover ligger der blandt andet temadage med Festool i kalenderen; noget, der bestemt er værd at komme til for Festool-fans.

- Vi elsker at give vores kunder en professionel og personlig rådgivning, og det arbejder vi hele tiden på at blive bedre til, så vores kunder kan selvfølgelig regne med fortsat at få god vejledning, når de kommer i butikken eller ringer ind, siger Henrik Jørgensen.

Dorch & Danola fejrer deres fødselsdag fysisk i butikken lørdag den 1. juli fra kl. 9-13, hvor kunderne vil komme ind til kagemand og flag.

 

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

28/6 2023